Viktor Orban promite ca nu se va trage in imigrantii care trec de gradul de la granita cu Serbia

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 10:51
885 citiri
Viktor Orban promite ca nu se va trage in imigrantii care trec de gradul de la granita cu Serbia
Foto: Twitter/Viktor Orban

Ungaria nu intentioneaza sa traga asupra imigrantilor care incearca sa treaca de gardul ridicat la frontiera de sud a tarii, cu Serbia, si doreste sa discute despre cotele europene pentru primirea refugiatilor odata ce frontierele externe ale Europei vor fi inchise, a declarat premierul ungar Viktor Orban.

Intr-un interviu difuzat luni de postul public austriac ORF, Victor Orban si-a reiterat pozitia potrivit careia multi imigranti care sosesc in tara sa din zonele de criza din Orientul Mijlociu, Africa si Asia fug de saracie si nu sunt cu adevarat refugiati care au nevoie de azil, relateaza Reuters.

Legi mai aspre pentru imigranti, in Ungaria: Ce patesc cei care strica gardul de la granita

"Noi protejam Europa conform normelor europene care prevad ca granitele pot fi traversate doar in anumite zone in mod controlat si dupa inregistrare", a afirmat el in interviul pentru ORF.

Intrebat daca militarii desfasurati de-a lungul frontierei vor primi ordin sa ...citeste mai departe despre "Viktor Orban promite ca nu se va trage in imigrantii care trec de gradul de la granita cu Serbia" pe Ziare.com

#Orban imigranti Ungaria, #foc imigranti Ungaria, #gard imigranti Ungaria , #Stiri International