Violentele din Ucraina se extind: Lupte de strada in Odessa, soldate cu morti si cladire in flacari (Video) Update

Vineri, 02 Mai 2014, ora 17:32
1209 citiri
Violentele din Ucraina se extind: Lupte de strada in Odessa, soldate cu morti si cladire in flacari (Video) Update
Foto: Kiev Post

Situatia tensionata din orasul prorus Slaviansk s-a extins, vineri dupa-amiaza, si in Odessa, unde au avut loc lupte de strada intre separatisti si participantii la un miting pentru unitatea Ucrainei. Trei persoane au fost ucise, iar, spre seara, o cladire a fost incendiata.

Sute de militanti prorusi care participau la un mars au atacat opozanti ai Rusiei care luau parte, de asemenea, la o demonstratie, relateaza Kiev Post.

La manifestatie participau circa 1.000 de persoane, cele mai multe dintre acestea fiind suporteri ai echipei locale de fotbal. Cele doua grupuri rivale s-au intalnit intr-o zona centrala a orasului.

La randul lor, activistii proucraineni au ripostat. S-au tras mai multe focuri de arma si s-au aruncat grenade. Cel putin o persoana a fost grav ranita in urma confruntarilor si se pare ca este vorba despre un militant prorus.

De asemenea, tabara opozantilor Rusiei a notat pe Twitter ca unul dintre participantii la miting a fost ucis in urma ...citeste mai departe despre "Violentele din Ucraina se extind: Lupte de strada in Odessa, soldate cu morti si cladire in flacari (Video) Update" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#confruntari Odessa, #Odessa ciocniri, #Odessa separatisti proucraineni , #Stiri International