Viral: O fetita plange in hohote ca pleaca Obama de la Casa Alba - cum raspunde presedintele (Video)

Duminica, 21 Februarie 2016, ora 12:28
1264 citiri
Viral: O fetita plange in hohote ca pleaca Obama de la Casa Alba - cum raspunde presedintele (Video)
Foto: Facebook/President Obama

O fetita a cucerit Internetul dupa ce a fost filmata pangand in hohote din cauza ca in curand se termina mandatul presedintelui Barack Obama si acesta va trebui sa plece de la Casa Alba.

Lacrimile micutei, care este nascuta in aceeasi zi cu Obama, nu l-au lasat indiferent pe presedintele american, care i-a transmis un mesaj pe reteaua de socializare Facebook.

"Caprina, spune-i sa isi stearga lacrimile, pentru ca nu plec nicaieri. Dupa ce voi parasi Casa Alba, voi fi in continuare un cetatean la fel ca ea", a scris Barack Obama.

Mai mult, presedintele american a adaugat ca atunci cand fetita va creste poate ajunge sa faca parte din echipa sa. Pana atunci, a mai spus Barack Obama, el va astepta scrisorile fetitei, adaugand ca mereu isi vor sarbatori ziua de nastere impreuna.

Obama: Sunt destul de bun ca presedinte. Daca as candida din nou, as putea castiga

Clipuletul cu fetita plangand a depasit rapid 2,2 milioane de vizualizari pe Facebook. Cu lacrimile ...citeste mai departe despre "Viral: O fetita plange in hohote ca pleaca Obama de la Casa Alba - cum raspunde presedintele (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fetita plangand Barack Obama, #fetita plans Barack Obama, #Obama mesaj fetita plans , #Stiri International