Vladimir Putin: Coalitia condusa de SUA nu prea intelege situatia din Siria

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 19:12
1020 citiri
Vladimir Putin: Coalitia condusa de SUA nu prea intelege situatia din Siria
Foto: Kremlin

Coalitia internationala condusa de Statele Unite "nu prea intelege" situatia din Siria, de aceea operatiunile acesteia nu au rezultatele scontate, a afirmat marti presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

"Operatiunile militare efectuate in Siria de coalitia condusa de Statele Unite nu au produs rezultate, iar impresia este ca partenerii nostri sunt debusolati", a declarat Vladimir Putin la un forum al oamenilor de afaceri, citat de site-ul agentiei Itar-Tass.

Ce cauta Putin in Orientul Mijlociu si de ce Siria e noua Ucraina

"Am cerut Statelor Unite sa ne ofere pozitiile tintelor considerate suta la suta teroriste. Raspunsul a fost ca nu au o asemenea lista. Am intrebat unde am putea ataca noi. Niciun raspuns. Fara gluma, nu inventez nimic, chiar asa a fost.

Astfel ca, recent, le-am propus americanilor sa ne spuna ce zone sa nu atacam. Nici de data asta nu am primit niciun raspuns. Mi se pare ca unii dintre partenerii nostri sunt total debusolati", a subliniat liderul ...citeste mai departe despre "Vladimir Putin: Coalitia condusa de SUA nu prea intelege situatia din Siria" pe Ziare.com

#Vladimir Putin SUA Siria, #Putin Rusia Siria, #Rusia atacuri Siria , #Stiri International