Vladimir Putin ne avertizeaza: Acum, Romania se afla in raza de actiune a rachetelor ruse

Sambata, 28 Mai 2016, ora 07:36
2846 citiri
Vladimir Putin ne avertizeaza: Acum, Romania se afla in raza de actiune a rachetelor ruse
Foto: Hepta - Arhiva

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a lansat, vineri, la Atena, unul dintre cele mai dure atacuri la adresa Romaniei si Poloniei.

Putin a avertizat Romania si Polonia ca s-ar putea afla in raza de actiune (a rachetelor ruse - n.n.), deoarece au decis sa gazduiasca elemente ale scutului antiracheta, considerat o amenintare la adresa Rusiei. Presedintele rus nu a pronuntat cuvantul racheta, ci doar "in raza de actiune", lasand sa se inteleaga din context ca era vorba de raza de actiune a rachetelor ruse.

"Daca ieri in aceste zone din Romania oamenii pur si simplu nu stiau ce inseamna sa fii in raza de actiune, de astazi suntem fortati sa luam anumite masuri pentru a ne asigura securitatea", a declarat Vladimir Putin, adaugand ca "in aceeasi situatie se afla si Polonia", potrivit Reuters.

Vladimir Putin nu a specificat ce masuri va lua Rusia, insa a atras atentia ca Moscova a avertizat in nenumarate randuri ca va lua masuri de retorsiune, avertismente care au fost ignorate de ...citeste mai departe despre "Vladimir Putin ne avertizeaza: Acum, Romania se afla in raza de actiune a rachetelor ruse" pe Ziare.com

#Vladimir Putin ameninta Romania, #Putin Romania rachete ruse , #Stiri International