Vladimir Putin tinteste Bulgaria cu o strategie noua: ce plan foloseste presedintele Rusiei

Marti, 30 Iunie 2015, ora 10:07
973 citiri
Vladimir Putin tinteste Bulgaria cu o strategie noua: ce plan foloseste presedintele Rusiei
Foto: Kremlin

Dupa ce a lasat Ucraina fara Crimeea si a tot dat tarcoale R.Moldova, Vladimir Putin a pus ochii pe inca o tara vecina cu Romania si de aceasta data adopta un plan diferit.

Este vorba despre Bulgaria, potrivit unui editorial semnat in Wall Street Journal de Gary Macdougal, co-presedintele fundatiei America pentru Bulgaria, un organism ce militeaza pentru independenta vecinilor nostri.

Autorul articolului afirma ca pericolul ce pandeste Bulgaria este unul real, drept dovada stand un mesaj pe care presedintele Rosen Plevneliev l-a transmis fundatiei, in care se facea referire la un "cal troian" ascuns de Moscova la sud de Dunare.

Gary Macdougal mentioneaza ca acest "cal troian" ar fi reprezentat de diverse organizatii din Bulgaria apropiate de Moscova, ce incearca sa-si numeasca oamenii in organisme internationale precum NATO, pentru a consolida pozitia lui Vladimir Putin si a avea acces la informatii.

Putin, declaratie transanta despre atacarea tarilor NATO de catre ...citeste mai departe despre "Vladimir Putin tinteste Bulgaria cu o strategie noua: ce plan foloseste presedintele Rusiei" pe Ziare.com

#Vladimir Putin tinteste Bulgaria, #Vladimir Putin doreste Bulgaria, #Vladimir Putin interes Bulgaria , #Stiri International