Washington Post: Melania Trump si cultura trisatului in scoala est-europeana

Joi, 21 Iulie 2016, ora 13:25
945 citiri

Melania, sotia candidatului republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, a sustinut luni seara un discurs despre care multi au spus ca are paragrafe intregi plagiate dintr-un discurs al lui Michelle Obama din 2008.

Ulterior, CNN chiar a alcatuit o lista cu politicieni acuzati de plagiat, printre care se numara si Victor Ponta.

Doar o mica parte din discursul Melaniei Trump este copiata, suficient insa pentru a face in continuare valuri in presa de peste Ocean. "Melania Trump si cultura trisarii din scolile est-europene", titreaza Washington Post.

Sistemele de educatie post-comuniste

Sotia lui Donald Trump a declarat pentru NBC ca a scris ea insasi discursul. In acest caz, trebuie aruncata o privire la sistemul educational post-comunist in care a crescut Melania, in Slovenia, pe cand tara facea parte din Iugoslavia.

In acel sistem, noteaza Washington Post, ceea ce este in mod normal considerat plagiat sau trisare era foarte comun si chiar ...citeste mai departe despre "Washington Post: Melania Trump si cultura trisatului in scoala est-europeana" pe Ziare.com

#plagiat Melania Trump, #plagiat tari Europa de Est, #sistem educatie Europa de Est, #Melania Trump discurs Michelle Obama , #Stiri International