Wesley Clark, consilierul onorific al lui Ponta, avertizeaza: Inarmati Ucraina! Amintiti-va de Rwanda

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 22:26
1080 citiri

Generalul Wesley Clark, fost comandant al fortelor NATO in Europa si consilier onorific pe probleme strategice al lui Victor Ponta, considera ca Ucraina trebuie inarmata, in conflictul cu rebelii prorusi din estul tarii, lansand si un avertisment: "Amintiti-va de Rwanda!".

"In zilele de dupa Razboiul Rece, SUA au invatat ca atunci cand am putea face o diferenta, ar trebui sa o facem. In Rwanda nu am facut-o si 800.000 de oameni au murit.

In Bosnia, am intarziat si mai mult de 100.000 au murit si 2 milioane si-au parasit locuintele, inainte de a actiona. Este momentul sa invatam acele lectii si sa actionam acum in Ucraina", a scris Wesley Clark, intr-un editorial pentru USA Today.

Lupte grele la granita cu Romania: Ce va face Putin, daca SUA inarmeaza Ucraina?

Acesta subliniaza ca, in prezent, in Ucraina fortele sustinute de Rusia continua sa se intareasca si sa atace pozitiile ucrainene.

"Al doilea acord de la Minsk care cere un armistitiu, o retragere a armelor grele si ...citeste mai departe despre "Wesley Clark, consilierul onorific al lui Ponta, avertizeaza: Inarmati Ucraina! Amintiti-va de Rwanda" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Wesley Clark inarmare Ucraina, #Wesley Clark arme Ucraina, #SUA inarmare Ucraina, #furnizare arme Ucraina , #Stiri International