12 oameni au murit in Sicilia din cauza inundatiilor

Duminica, 04 Noiembrie 2018, ora 12:30
898 citiri
12 oameni au murit in Sicilia din cauza inundatiilor
Foto: Captura ecran Twitter/ @STForeignDesk

12 persoane, intre care o familie formata din noua persoane, au murit in regiunea Palermo, Sicilia, din cauza inundatiilor provocate de iesirea raurilor din matca, au anuntat duminica pompierii.

Corpurile celor noua membri ai unei familii, intre care copii cu varste de 1 ani, 3 ani si 15 ani, au fost recuperate din casa lor din Casteldaccia. Trei alte persoane din aceeasi familie au reusit sa scape de cresterea apelor, potrivit agentiei italiene Agi.

Seful unei statii de service in varsta de 44 de ani a fost gasit de asemenea decedat, sambata seara, in comuna Vicari. El incerca sa ajunga la locul de munca unde un alt angajat a ramas blocat, precizeaza Agi. O persoana, care inca nu a fost gasita, se afla intr-o masina luata de ape.

Alte doua persoane, un cuplu de turisti germani, au murit in urma inundatiilor din zona Cammarata, in provincia siciliana Agrigento, scrie Mediafax.

In plus, autoritatile nu au informatii despre un medic care mergea catre orasul Corleone si care si-ar fi abandonat masina pe drum din cauza intemperiilor.

10 dead in #Sicily floods https://t.co/FUbU0tIpDx pic.twitter.com/pkLEPBaz4O- ST Foreign Desk (@STForeignDesk) November 4, 2018

Vezi si Furia naturii a ucis 9 oameni in Italia. Turistii inoata prin apele revarsate din Venetia (Foto&Video) ...citeste mai departe despre "12 oameni au murit in Sicilia din cauza inundatiilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#morti inundatii Italia, #inundatii Sicilia morti , #Stiri International