Ziua in care Putin a pierdut Europa pentru totdeauna

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 10:59
1522 citiri
Ziua in care Putin a pierdut Europa pentru totdeauna

Merita sa ne gandim din cand in cand cum ar fi aratat Romania daca n-ar fi facut parte din Uniunea Europeana si NATO. Si mai merita sa le multumim, daca nu o putem face cu voce tare, macar in gand, oamenilor politici care au contribuit la aceasta realizare, punand Romania la adapost in aceste vremuri tulburi.

In opinia mea, Emil Constantinescu, presedinte intre anii 1996-2000, Andrei Plesu, ministru de Externe in perioada 1997-1999, Traian Basescu, presedintele Romaniei intre 2004 si 2014 si Monica Macovei, ministru de Justitie 2004-2007, au contribuit decisiv la scoaterea acestei tari din tenebrele in care a fost aruncata de comunism si Ceausescu. Vedeti, patru oameni, in momente diferite, au decis destinul unei natiuni.

Ieri a inceput summit-ul NATO din Tara Galilor. Aceasta intalnire a sefilor de state ce fac parte din cea mai mare alianta militara va avea impact asupra vietilor tuturor celor care traim in acest spatiu al lumii civilizate. Vrem sa fim liberi, vrem sa fim ...citeste mai departe despre "Ziua in care Putin a pierdut Europa pentru totdeauna" pe Ziare.com

#Putin summit NATO Ucraina, #Putin criza Ucraina, #decizii summit NATO Ucraina , #Stiri International