H&M si Decathlon deschid magazine in Constanta, in 2011

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 15:18
3650 citiri
H&M si Decathlon deschid magazine in Constanta, in 2011

Retailerul suedez de imbracaminte H&M si cel francez de articole sportive Decathlon vor deschide in 2011 cate un magazin in mall-ul Polus Center Constanta, redenumit Maritimo Shopping Center, detinut de grupul austriac Immofinanz, relateaza Mediafax.

Immofinanz, rezultat in urma fuziunii Immofinanz AG si Immoeast, vrea sa finalizeze constructia Maritimo Shopping Center in luna septembrie 2011, potrivit datelor grupului austriac, un alt chirias important al centrului comercial fiind lantul francez de hipermarketuri Auchan.

Magazinul retailerului suedez H&M din centrul din Constanta este primul din provincie anuntat oficial.

Pana acum au fost facute publice doar locatiile din Bucuresti unde vor fi deschise unitati H&M, primele magazine urmand sa fie amplasate in AFI Palace Cotroceni si Baneasa Shop­ping City din 2011.

Potrivit informatiilor disponibile pe piata, retailerul suedez va fi prezent si in Unirea Shopping Center, Plaza Romania, Bucuresti Mall si Sun Plaza.

Pe de alta parte, retailerul francez de articole sportive Decathlon a deschis pana in prezent doua magazine in Romania, in Bucuresti, in Militari Shopping Center, al companiei austriace Atrium Real Estate Management, si in centrul Polus Center Cluj, detinut, de asemenea, de Immofinanz.

Reprezentantii retailerului au anuntat in luna august ca intentioneaza sa mai deschida alte magazine la Brasov, Bucuresti si Iasi, apoi in Timisoara, Craiova si Constanta.

 

#h&m, # decathlon, # magazine , #Suedia