H&M va deschide magazine in mall-urile din Timisoara si Cluj-Napoca

Marti, 26 Octombrie 2010, ora 14:46
2763 citiri
H&M va deschide magazine in mall-urile din Timisoara si Cluj-Napoca

Retailerul suedez de imbracaminte H&M va deschide trei magazine la Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca, in centrele comerciale Palas, respectiv Iulius Mall, dezvoltate de compania Iulius Group, controlata de omul de afaceri Iulian Dascalu, precizeaza Mediafax.

Compania Iulius Group anunta parteneriatul cu retailerul suedez H&M pentru deschiderea a trei magazine in cadrul ansamblului urbanistic Palas din centrul Iasului, in Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului.

"Alegerea de catre H&M a ansamblului urbanistic Palas Iasi si a mall-urilor noastre din vestul si centrul tarii da un plus de valoare portofoliului companiei", a declarat, in comunicat, Iulian Dascalu, presedintele Iulius Group.

Retailerul H&M a fost foarte activ in acest an cand a anuntat intrarea pe piata romaneasca.

Primele magazine din Romania vor fi deschise anul viitor in AFI Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City.

Potrivit informatiilor disponibile pe piata, retailerul suedez va fi prezent si in Unirea Shopping Center, Plaza Romania, Bucuresti Mall si Sun Plaza.

Totodata, H&M va mai deschide anul viitor un magazin in centrul comercial Maritimo Shopping Center din Constanta detinut de grupul austriac Immofinanz.

Iulius Group din Iasi detine patru mall-uri la Suceava, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca, care au o suprafata totala de 346.000 de metri patrati construiti.

Totodata, compania mai are in curs de constructie un complex imobiliar la Iasi desfasurat pe o suprafata de aproximativ 320.000 de metri patrati, care va include un mall, o zona comerciala, cladiri de birouri, doua hoteluri, apartamente, centru spa si parcare subterana.

#magazine h&m mall retailer , #Suedia