Turkish Airlines improvizeaza pe restrictiile lui Trump: Bagi laptopul la cala si primesti Wi-Fi in timpul zborului

Joi, 30 Martie 2017, ora 11:09
5233 citiri
Turkish Airlines improvizeaza pe restrictiile lui Trump: Bagi laptopul la cala si primesti Wi-Fi in timpul zborului
Foto: Johnny Jet

Interzicerea electronicelor mai mari decat un smartphone pe cursele Turkish Airlines care deservesc legaturi cu SUA sau Marea Britanie i-a fortat pe oficialii companiei sa gaseasca noi metode de a-si pastra pasagerii.

Astfel, calatorii care renunta la laptopul sau tableta din bagajul de mana si le trimit la cala vor beneficia de semnal Wi-Fi pentru smartphone pe toata durata calatoriei, au anuntat reprezenatntii companiei, citati de Hurriyet Daily News.

Turkish Airlines le face aceasta concesie pasagerilor imbarcati spre destinatii din Statele Unite sau Marea Britanie in scopul de a reduce pierderile preconizate sa apara in urma aplicarii interdictiei de a urca la bord cu dispozitive electronice de dimensiuni mari incepand cu 25 martie.

Noua recompensa oferita pasagerilor va fi implementata de la sfarsitul acestei luni, singura conditie fiind ca acestia sa predea in mod voluntar dispozitivele interzise personalului companiei care asista la imbarcarea in aeronava.

Pentru depozitarea dispozitivelor electronice interzise pe aceste rute Turkish Airlines foloseste o serie de containere speciale, compania garantand si buna pastrare a lor in timpul zborului.

#dispozitive interzise avion, #restrictii laptop avioane, #restrictii calatorie SUA, #Turkish Airlines, #zboruri Turcia SUA , #Turcia