Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bani de la UE pentru dezvoltarea firmei

Bani de la UE pentru dezvoltarea firmei

Proiectul societatilor interesate trebuie sa contina cel putin o activitate eligibila de cercetare sau dezvoltare industriala. UE finanteaza parteneriatul intre institutele de cercetare si intreprinderi pentru retehnologizarea firmelor cu o suma maxima de 4.000.000 de lei. 

Inlocuirea tehnologiei vechi a firmelor, cu bani europeni, prin colaborarea cu institute de cercetare, se poate realiza in cadrul primului domeniu de interventie al axei prioritare 2 - Cercetare, Dezvoltare Tehnologica si Inovare pentru Competitivitate din Programul Operational Sectorial, "Cresterea Competitivitatii Economice".

Firmele care aplica pentru finantare in cadrul primului domeniu de interventie - Incurajarea parteneriatului intre universitati/institute de cercetare-dezvoltare si intreprinderi pentru intensificarea activitatilor de C-D in sprijinul intreprinderilor si promovarea transferului tehnologic pot beneficia de o suma maxima de 4.000.000 de lei.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1215 ori
Citeste mai multe despreimm ue firme bani finantare