Concluziile Consiliului European: Miliarde de euro pentru crestere si joburi noi

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 16:29
2259 citiri
Concluziile Consiliului European: Miliarde de euro pentru crestere si joburi noi

Liderii europeni, intruniti in cadrul Consiliului European din 18-19 octombrie, si-au afirmat determinarea pentru cresterea economica si a numarului locurilor de munca.

Ei au stabilit alocarea a 180 de miliarde de euro in urmatorii trei ani pentru indeplinirea acestor scopuri. Romania a subliniat, inca o data, importanta liberei circulatii a fortei de munca.

"Consiliul European isi mentine hotararea de a stimula cresterea economica si locurile de munca, in contextul Strategiei Europa 2020. Pactul pentru crestere economica si locuri de munca, decis in luna iunie, constituie cadrul general de actiune la nivel national, la nivelul zonei euro si la nivelul UE, prin utilizarea tuturor parghiilor, instrumentelor si politicilor.

Toate angajamentele evidentiate in cadrul pactului trebuie realizate pe deplin si cat mai rapid", se arata in concluziile reuniunii Consiliului European.

Citeste mai mult despre Concluziile Consiliului European: Miliarde de euro pentru crestere si joburi noi pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#concluzii Consiliul European, #decizii Consiliul European, #crestere economica UE, #finantare locuri munca UE, #reuniune octombrie Consiliul European , #UE