UE: Institutiile comunitare isi deschid portile pentru publicul larg

Sambata, 04 Mai 2013, ora 15:59
1119 citiri
UE: Institutiile comunitare isi deschid portile pentru publicul larg

Institutiile comunitare marcheaza sambata "Ziua portilor deschise", pentru a aduce la cunostinta publicului larg activitatea lor, in perspectiva sarbatoririi, la 9 mai, a Zilei Europei, semnaleaza Europa Press.

Cetatenii vor putea vizita sediile institutiilor, inclusiv emblematicul "Berlaymont" care gazduieste activitatea zilnica a Comisiei Europene, si vor putea participa la o serie de dezbateri organizate de institutii, printre care cea dedicata viitorului integrarii europene.

Comisarul european pentru justitie, drepturi fundamentale si cetatenie si vicepresedinte al Comisiei Europene, Viviane Reding, i-a indemnat pe cetateni sa viziteze institutiile daca doresc sa afle "cum se fac politicile europene si cine le face".

Viviane Reding va participa sambata, la Bruxelles, la "Ziua Dialogului", cu peste 300 de cetateni europeni, pe tema preocuparilor si sperantelor pentru viitor.

Capitala belgiana va fi, de asemenea, gazda mai multor manifestari in cadrul carora cetatenii isi vor putea exprima "ideile despre viitorul Europei".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#UE institutii porti deschise, #institutii comunitare, #Viviane Reding , #UE