Motorola-noi proiecte

Luni, 03 Iulie 2006, ora 13:21
1781 citiri

Motorola a anuntat deschiderea unei noi unitati in India, precum si incheierea unui contract in exclusivitate cu David Beckham.Motorola anunta deschiderea unei unitati de productie in India

Motorola a facut publice planurile pentru deschiderea unei unitati de productie in India, ca o continuare a eforturilor companiei pentru dezvoltarea acestei tari. Proiectul presupune o investitie de 30 milioane $ USD, dar suma totala va ajunge la 100 milioane $ USD, fiind impartita in diverse transe. Compania va construi fabrica pe o suprafata de 300 acri, in Zona Economica Sriperumbadur (SEZ), acest proiect fiind initiat de Motorola in colaborare cu Guvernul Tamilnadu din Sriperumbadur, de langa Chennai.

Ron Garriques, Vicepresedinte Executiv Motorola Inc. si presedinte Mobile Devices Business a evidentiat importanta pe care o detine India pentru planurile globale ale companiei: A"India reprezinta o piata vitala pentru Motorola. Un astfel de centru de activitate amplasat strategic ofera posibilitati deosebit de atragatoare pentru valorificarea abilitatilor fortei de lucru locale si permite eficientizarea costurilor. Decizia noastra de a ne implica in aceasta investitie se aliniaza actiunilor noastre initiate in vederea conectarii urmatorului miliard de consumatori.A"

Potrivit estimarilor, fabrica va deveni operationala in anul 2007, moment in care va incepe si productia la scara larga, pentru a sustine o gama variata de terminale Motorola. De asemenea, unitatea va asigura productia si asamblarea statiilor de baza pentru retelele de comunicatii ce fac parte din portofoliul Networks & Enterprise al companiei.

Initiativa Motorola de a aduce un nou centru de cercetare si dezvoltare in India completeaza cele sase centre deja existente, printre care Motorola Labs, Core Networks Division, Embedded Communications Computing si Global Software Group. In aceste unitati lucreaza aproximativ 3000 de ingineri calificati.

Motorola incheie un contract in exclusivitate cu David Beckham

Contractul incheiat de Motorola cu celebrul fotbalist, are o durata de trei ani, si va debuta prin numeroase activitati de promovare in Asia, inclusiv aparitii in presa si promotii derulate in toate retelele Motorola de comercializare si de distributie din regiune.

Contractul presupune si introducerea cu exclusivitate in terminalele mobile Motorola a unui continut dedicat vedetei A- precum screensavere si videoclipuri care il arata pe fotbalistul englez in actiune.

In calitate de ambasador al marcii Motorola, Beckham va afisa exclusiv produse Motorola, incepand cu campania de promovare a Cupei Mondiale.

David Beckham va sustine si alte initiative relevante ale companiei Motorola, inclusiv lansarea noului terminal mobil (MOTO) care contribuie la eradicarea SIDA din Africa. Beckham va semnala public sprijinul pe care il acorda acestei campanii, alaturi de sprijinul acordat fundatiei UNICEF, pentru a incuraja numerosii sai fani sa isi aduca aportul in combaterea acestei maladii.

Jeremy Dale, VP Retail Marketing Motorola Mobile Devices a declarat: A"Suntem foarte entuziasmati de beneficiile pe care aceasta colaborare le va aduce atat companiei noastre, dar si clientilor si consumatorilor fideli."

Adina Corneci

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei