Alfa GT - reducere de 1.850 de euro

Luni, 20 Martie 2006, ora 17:42
1345 citiri

AutoItalia, importatorul modelelor Alfa Romeo, anunta o reducere de 1.850 de euro pentru Alfa GT, in varianta cu motor de 1,8 litri si 140 de cai putere.

Alfa GT este un coupe, dar in acelasi timp ofera un spatiu si un confort asemenea unei berline de lux.

Personalitatea eleganta a unei berline de lux este reflectata de spatiul generos pus la dispozitia soferului si a pasagerilor: cinci locuri reale.

Cu Alfa GT confortul calatoriei este asigurat la cele mai inalte nivele. Portbagajul de 320 litri, o capacitate surprinzatoare pentru o masina sportiva, se poate transforma si mari pana la 905 litri prin exploatarea diferitelor combinatii ale scaunelor pliabile si complet rabatabile.

Modelul dispune de trei versiuni de echipare ce creeaza mediul perfect. Progression, cu scaune si panouri din Alfatex, materialul tehnic patentat de Alfa Romeo ce asigura confort si eleganta.

Distinctive, cu scaune si tapiterie din piele de culoare neagra, rosie, cafenie si gri. Pentru ambele, alegerea se face intre: negru sportiv, combinatia eleganta de negru si gri, combinatia luminoasa de gri deschis.

Luxury, versiunea selecta cu scaune si schimbator de viteze din piele, panouri portiere si plansa bord din piele de cea mai buna calitate. In plus, sistemul Hi-Fi Bose cu cititor CD si MP3, climatizator bi-zonal, Cruise Control, sistem de bord info-telematic, comenzi radio si telefon pe volan, display multifunctional ce furnizeaza toate informatiile exacte la momentul oportun.

De asemenea, Alfa GT dispune si de o dotare extrem de evoluata: sistemul anti-incendiu FPS (Fire Preventing System) cu valva si intrerupator inertial ce opresc alimentarea cu combustibil in cazul unui impact.

Pe langa aceasta dotare, Alfa GT mai dispune de centuri de siguranta cu pretensionare si limitatori de sarcina atat in partea anteriora cat si in partea posterioara, coloana directie deformabila in intregime, bare anti-intruziune in portiere, tapiterii care absorb energia in caz de impact, ce au fost deja certificate conform normelor din USA privind ignifugarea si 6 airbag-uri standard.

Motoarele GT - ului

Un motor care si-a dovedit fiabilitatea pe modelele anterioare, 1.8 Twin Spark 16v se dovedeste o unitate motrica de incredere care poate furniza cu succes caii putere de care are nevoie GT-ul.

Caracteristici tehnice:

Capacitate cilindrica 1747 cmc.

4 cilindri in linie.

Puterea maxima: 103 kW (140CP) la 6500 rot/min

Cuplu maxim: 163 Nm la 3900 rot/min.

Motorul de 2.0 JTS de 165 CP alaturi de o cutie de viteze Selespeed este primul motor pe benzina Direct Injection, care inseamna injectoare ce lucreaza direct in camera de combustie.

O solutie ce reduce consumurile si sporeste performantele, garantand un raspuns mai rapid la accelerare si control maxim al emisiilor, ce sunt deja in conformitate cu riguroasele norme Euro 4.

Caracteristici tehnice:

Cilindree: 1970 cmc.

4 cilindri in linie

Putere maxima: 122 kW (165 CP) la 6400 rpm

Cuplu maxim: 206 Nm la 3250 rpm

Dieselul de 1.9 JTD Multijet 16v, marit la 150 CP este prototipul celei de-a doua generatii de motoare Common Rail. Un motor cu 4 cilindri in linie in care sistemul M-JET este combinat cu un nou sistem de control ce mareste numarul de injectii in cilindru, asigurand astfel o combustie mai graduala, cu rezultate surprinzatoare: putere si cuplu extraordinare, emisii mai mici, consumuri reduse in mod vizibil, toate combinate cu o silentiozitate mai mare si cu reducerea vibratiilor.

Caracteristici tehnice:

Cilindree: 1910 cmc.

4 cilindri in linie

Putere maxima: 110 kW (150 CP) la 4000 rpm

Cuplu maxim: 305 Nm la 2000 rpm

Varful de gama este un motor cu 6 cilindri nascut pentru performante extraordinare si pentru placerea pura de a conduce, cuplul atinge valori inalte chiar si la viteze mici, permitandu-va astfel sa calatoriti cu a 6-a treapta de viteza la mai putin de 2000 rpm si sa accelerati progresiv fara a fi necesara schimbarea treptei. O comportare extrem de placuta ce confera placere sofatului cotidian.

Caracteristici tehnice:

Cilindree: 3179 cmc

6 cilindri in V la 60

Putere maxima: 176 kW (240 CP) la 6200 rpm

Cuplu maxim: 300 Nm la 4800 rpm

Preturile CIP ale modelului Alfa GT pornesc de la 20.840 de euro pentru modelul 1.8 TS de 140 de cai putere si ajung pana la 30.400 pentru varful de gama dotat cu motorul de 3.2 litri si 240 de cai putere.

BANII NOSTRI - COTIDIAN ONLINE DE FINANTE SI AFACERI