Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Los Angeles a pierdut 2,35 mil. dolari din cauza "Occupy Wall Street"

Los Angeles a pierdut 2,35 mil. dolari din cauza "Occupy Wall Street"


Evacuarea protestatarilor, demolarea taberelor instalate in jurul primariei din Los Angeles si orele suplimentare efectuate de fortele de ordine au costat autoritatile in jur de 2,35 milioane de dolari.

Membrii miscarii "Occupy Wall Street" au instalat sute de corturi in parcul din apropierea primariei, timp de doua luni, pentru a protesta fata de inegalitatea sociala din SUA. Peste 300 de persoane au fost arestate in timpul protestelor. Corturile au fost demolate la sfarsitul lunii noiembrie, relateaza NewsIn.

Potrivit unui raport al primariei, citat de LA Times, turele suplimentare efectuate de politisti si amplasarea gardurilor de protectie in cele doua luni de proteste au costat autoritatile 1,7 milioane de dolari, la care se adauga si alte cheltuieli. Suma nu include si lucrarile de reamenajare a parcului, estimate la 400.000 de dolari.

Cele 2,35 milioane de dolari se vor adauga la deficitul bugetar al orasului, de 72 de milioane de dolari in prezent.

Protestele au inceput la 17 septembrie, la New York.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 936 ori