Principesa Irina, fiica regelui Mihai, arestata in SUA pentru lupte ilegale de cocosi

Vineri, 16 August 2013, ora 08:47
2205 citiri
Principesa Irina, fiica regelui Mihai, arestata in SUA pentru lupte ilegale de cocosi
Sotii Walker: John Wesley Walker si Irina Walker, fiica regelui Mihai

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, si sotul ei, John Wesley Walker, au fost arestati joi in Statele Unite, pentru organizarea ilegala a unor lupte de cocosi. Cei doi au organizat cel putin zece lupte de cocosi la ferma lor din apropiere de Irrigon, in statul american Oregon, in perioada 1 aprilie 2012 - 19 mai 2013, potrivit procurorului.

Potrivit acuzarii, luptele implicau zeci de cocosi, echipati cu cutite sau alte obiecte taioase atasate de picioare, luptand pana la moarte intr-un sport sangeros interzis in prezent in 50 de state americane, relateaza portalul OregonLive.com.

Un arbitru supraveghea luptele si concesionarii vindeau bere si mancare, iar cei care administrau actiunea luau 10 procente din sumele pariate, potrivit acuzarii.

John si Irina Walker - impreuna cu vecinii lor David Sanchez, 29 de ani, si Aurelia Garcia Mendoza, 33 de ani, si prieteni din Hermiston, Mario "El Cuba" Perez, 62 de ani, si Jose Luis Virgen Ramirez, 48 de ani - au fost acuzati de operarea unor jocuri de noroc ilegale si de sacrificarea ilegala a unor animale prin lupta la ferma sotilor Walker din Morrow County.

Sotii Walker ar putea primi cate cinci ani de inchisoare pentru fiecare acuzatie si o amenda consistenta

Pentru fiecare cap de acuzare, ei risca o pedeapsa maxima de cinci ani de inchisoare si o amenda de 250.000 de dolari.

Agentii federali au perchezitionat casele si au arestat persoanele acuzate de participare la luptele de cocosi din estul statului Oregon si din Yakima, in Washington.

Alti zece suspecti, toti barbati, au fost arestati in Yakima Valley, la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Irrigon.

Sotii Walker si-ar putea pierde ferma, situata la aproximativ trei kilometri sud de Irrigon, deoarece aceasta a fost folosita in scopuri infractionale. Valoarea acesteia era estimata la 170.360 de dolari in 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#principesa irina, #lupte ilegale cocosi, #principesa irina arestata , #USA