WikiLeaks va lansa un album de muzica

Vineri, 29 Iunie 2012, ora 17:14
1546 citiri
WikiLeaks va lansa un album de muzica

Grupul WikiLeaks va lansa un album de muzica, dupa initierea unui show de televiziune si a unei retele sociale, relateaza Associated Press.

WikiLeaks se extinde in industria de divertisment, anuntand un CD - "Beat the Blockade" -, cu scopul de a strange bani pentru sustinerea activistilor pentru transparenta online.

Grupul a precizat intr-un comunicat ca CD-ul va contine 12 melodii, printre care "Where There Are No Secrets" ("Locul unde nu sunt secrete"), "The Ballad of Julian Assange" ("Balada lui Julian Assange" - trimitere la fondatorul WikiLeaks) si "B Manning" (trimitere la militarul american Bradley Manning, suspectat ca a transmis informatii confidentiale catre WikiLeaks).

Lansarea CD-ului de muzica reprezinta ultima incursiune in afara actiunilor de dezvaluire de informatii secrete, grupul lansand pana acum un show de televiziune intitulat "Lumea de maine" si propria retea de socializare, intitulata "Friends of WikiLeaks".

Seful WikiLeaks, Julian Assange, spune ca site-ul sau, care functiona ca o cutie postala electronica anonima pentru documente secrete, a fost efectiv izolat printr-o blocada financiara din partea autoritatilor americane.

#album de muzica Wikileaks, #lansare album Wikileaks , #Wikileaks