Achizitie uriasa pe piata de anunturi: OLX absoarbe tocmai.ro

Vineri, 13 Martie 2015, ora 11:43
2540 citiri
Achizitie uriasa pe piata de anunturi: OLX absoarbe tocmai.ro
Foto: Huffington Post

Anunturile postate pe tocmai.ro vor "migra", incepand de vineri, pe OLX.ro ca urmare a achizitionarii operatiunilor Sibmedia Interactiv de catre Naspers, anunta oficialii companiei.

"Prima etapa este reprezentata de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme pentru a veni in intampinarea posibilelor neclaritati. Totodata, in aceasta perioada, utilizatorii tocmai.ro isi pot da acordul pentru migrarea anunturilor pe OLX.ro", se arata in comunicatul companiei remis Business24.

Incepand cu data de 19 martie, utilizatorii tocmai.ro nu vor mai putea posta anunturi pe acest site, ci doar pe OLX.ro, insa anunturile postate anterior vor fi in continuare vizibile cumparatorilor.

Migrarea efectiva a anunturilor de pe platforma tocmai.ro pe OLX.ro se va realiza in data de 30 martie.

Procesul se va finaliza la jumatatea lunii aprilie cand site-ul tocmai.ro isi va inceta activitatea, iar vizitatorii vor fi redirectionati automat catre OLX.ro.

"Scopul acestei migrari este de a creste o singura platforma unitara, rapida si usor de folosit pentru vanzatori si cumparatori", puncteaza reprezentantii platformei-mama.

"Inglobarea tocmai.ro in OLX.ro se va face intr-un proces treptat, de la transferul anunturilor si utilizatorilor, in baza acceptului acestora, pana la redirectionarea site-ului tocmai.ro catre OLX.ro.Un lucru e sigur: s-a creat o mare piata dinamica",spune Cristina Gheorghitoiu, Business Manager OLX.ro.

#achizitie tocmai OLX, #tocmai se muta pe OLX , #Comert online