Amazon lanseaza in Europa biblioteca de e-books pentru Kindle

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 17:22
1926 citiri
Amazon lanseaza in Europa biblioteca de e-books pentru Kindle

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va lansa in aceasta luna, in Franta, Germania si Marea britanie, o biblioteca de unde utilizatorii de tablete Kindle vor putea sa imprumute carti in format electronic.

Anuntul a fost facut joi de retailerul online american Amazon, care continua astfel o initiativa lansata in Statele Unite ale Americii in noiembrie 2011, informeaza AFP.

"Intre cele peste 200.000 de carti electronice disponibile in biblioteca Amazon se regasesc mii de titluri in limbile franceza, germana si engleza, dar si cele sapte volume ale seriei "Harry Potter", in engleza, franceza, italiana, germana si spaniola", potrivit anuntului Amazon.

Serviciul de imprumutare a cartilor electronice poarta numele "Prime". Abonatii la biblioteca Amazon pot imprumuta gratuit un titlu pe luna, fara a li se impune o limita a duratei de returnare a respectivei carti. Totodata, autorii cartilor din biblioteca Amazon vor primi in fiecare luna o suma de bani de la retailerul online.

Sistemul acesta de imprumut functioneaza deja din noiembrie 2011 in Statele Unite ale Americii si autorii cartilor din catalogul bibliotecii Amazon primeau, in luna septembrie, de la retailerul online o suma de 2,29 dolari la fiecare imprumut.

#biblioteca Kindle Amazon, #Amazon biblioteca, #carti electronice Amazon, #carti electronice Kindle, #carti electronice tableta Kindle , #Comert online