Bonami implineste un an alaturi de clientii din Romania

Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 16:01
1774 citiri
Bonami implineste un an alaturi de clientii din Romania

Luna octombrie marcheaza un an de cand Bonami s-a lansat in Romania. Compania a inregistrat o crestere constanta in aceasta perioada, fiind pe cale sa atinga cifra de afaceri de 3 milioane de euro, asa acum isi propusese initial.

In fiecare luna cei peste 600.000 de clienti inregistrati sunt inspirati de campanii creative ce prezinta peste 15.000 de produse.

Categoria de mobilier a crescut in ponderea produselor prezentate, momentan fiind disponibile aproximativ 15.000 de produse. Stocul s-a marit si el de la 1400 de produse la 8000.

Au fost imbunatatite si conditiile de retur, de la 30 zile la 90 de zile, iar livrarea este acum gratuita pentru comenzi de peste 200 lei, fata de 300 de lei initial.

Bonami lanseaza aplicatia mobila

Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor sai, Bonami lanseaza luna aceasta aplicatia mobila, cu un meniu prietenos, usor de folosit.

Cei ce descarca aplicatia vor beneficia de mai multe avantaje: acces la promotii ce nu se regasesc pe varianta desktop a siteului, 20 de lei cadou pentru prima comanda lansata din aplicatie si 20 de lei cadou daca recomanda aplicatia prietenilor si acestia comanda la randul lor.

Promotie aniversara in 21 octombrie

Totodata, la implinirea unui an de la lansare, Bonami le multumeste tuturor clientilor sai si le ofera in data de 21 octombrie o promotie aniversara de 20% reducere la toate produsele sale.

#Bonami magazin online , #Comert online