Experienta TeCOMM 2018: patru sectiuni de neratat in acest an

Miercuri, 03 Octombrie 2018, ora 15:07
1290 citiri
Experienta TeCOMM 2018: patru sectiuni de neratat in acest an

TeCOMM revine la Cluj-Napoca, pe 9-10 noiembrie, la BT Arena. Noua editie aduce in premiera lansari de produse dedicate industriei de eCommerce, speech-uri internationale, masterclass-uri hands on si o zona expozitionala deschisa publicului interesat de networking si parteneriate.

Lansare in premiera la TeCOMM: produs de eCommerce bazat pe eye-tracking

Dezvoltatorii HUMANIZE aduc in premiera pe piata din Romania tehnologia de eye-tracking. Scopul unei astfel de tehnologii este de a analiza aplicatiile web si mobile in vederea optimizarii experientei consumatorului.

Sistemul de eye-tracking are un impact deosebit in studiile de uzabilitate, raportand un comportament real al consumatorului, pentru ca inregistreaza toate miscarile ochiului, in acest fel masurand nivelul de atentie si interes al consumatorului.

"Exista pe piata numeroase softuri care inregistreaza modul in care navigheaza utilizatorii pe un site sau intr-o aplicatie mobila, insa doar prin eye-tracking se poate afla exact unde s-a uitat utilizatorul, cat timp a alocat, masurand nivelul de atentie si interes. Combinat cu metode calitative de cercetare, precum interviurile cognitve, eye-trackingul completeaza informatiile dorite de antreprenorii din digital cu raspunsul la intrebarea: De ce?, pe langa CE? si CUM?", declara Patricia Bertea, Head of Research @ HUMANIZE.

TeCOMM, evenimentul premium de ecommerce, in cifre: structura si detalii

2 zile de eveniment, 4 scene, speakeri si know-how international, masterclass-uri hands-on bazate pe AI&Big Data si RO Magento sustinute de profesionisti in eCommerce.

Main stage-ul din cadrul TeCOMM cuprinde o structura diferita pentru cele doua zile ale evenimentului. In 9 noiembrie, participantii au parte de lansari si prezentari de produse de eCommerce, in premiera pentru piata din Romania. In 10 noiembrie, jucatori puternici de pe piata de eCommerce internationala precum Zalando (magazin online cu peste 14000 angajati si un venit anual de aproximativ 4.5 mld euro), Lego, Esprit sau Google urca pe scena TeCOMM pentru a ajuta proprietarii de magazine online sa-si optimizeze platformele si implicit sa-si creasca profitul.

eCommerce Tracks: sesiuni practice axate pe subiecte de marketing, antreprenoriat, SEO sau PPC, acestea ofera participantilor posibilitatea de a gasi noi idei, a dezbate noi trenduri, a face noi conexiuni in reteaua profesionala si de a-si dezvola noi abilitati in business-ul pe care il conduc.

Beneficii pentru vizitatori: expo and networking area

Evenimentul cuprinde si zona expozitionala complexa alcatuita din expozanti de solutii de eCommerce, marketing online si tehnologie. Companiile sunt prezente la eveniment prin activari care ofera participantului o experienta, fie ca discutam despre testarea unui soft sau concursuri cu premii.

Pentru a pune accent pe incheierea de parteneriate si oportunitatile de dezvoltare, vizitatorii au acces gratuit spre a face networking cu peste 400 de reprezentanti ai companiilor de profil din Europa de Est.

Proprietarii de business online beneficiaza de audit gratuit din partea unor companii de profil, ce se axeaza pe: analiza structurii site-ului, experienta de cumparare, modalitati de imbunatatire a procesului de achizitie.

Ultimele bilete la BEST PRICE!

La momentul difuzarii acestui comunicat, organizatorii au pus in vanzare ultimele bilete la categoria BEST PRICE! Inscrierile continua pe https://bit.ly/TeCommCluj2018

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#TeCOMM 2018 Cluj , #Comert online