Incepe scoala! Vanzarile in online cresc cu pana la 25% (retailer)

Joi, 22 August 2019, ora 13:12
1837 citiri
Incepe scoala! Vanzarile in online cresc cu pana la 25% (retailer)
Foto: Pixabay.com / CC0 Creative Commons

Cumparaturile generate de inceperea noului an scolar cresc vanzarile retailerilor online cu 20-25%, iar telefoanele, laptopurile, tabletele, multifunctionalele, sistemele PC, componentele pentru PC si televizoarele se afla pe lista celor mai comercializate produse, potrivit unei analize realizata de catre o companie romaneasca specializata in comertul electronic.

"Punem accentul in aceasta campanie pe produse de buna calitate, dar la un pret scazut, pentru ca orice copil din Romania sa aiba acces la produsele din categoria IT&C de care are nevoie pentru scoala. Ne asteptam, si anul acesta, la o crestere de 20-25% a vanzarilor in perioada urmatoare, pe fondul cumparaturilor generate de inceperea noului an scolar', declara Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

Incepand cu data de 26 august si pana pe 8 septembrie, retailerul online va derula campania "Back to School', cu reduceri de pana la 70% la peste 3.500 de produse.

Astfel, pana la inceperea scolii, consumatorii pot achizitiona calculatoare reconditionate la preturi care pornesc de la 199 de lei, laptop-uri Asus cu preturi de la 1.699 lei, laptopuri Lenovo la 1.499 lei, tablete de la 299 lei, multifunctionale mai ieftine cu 30% si calculatoare la preturi reduse cu 30%.

evoMAG, companie din industria de comert electronic, fondata in anul 2005, comercializeaza peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de ingrijire personala, sport & fitness, asigurari si produse destinate nou-nascutilor.

Site-ul este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar mai mult de 80% dintre clienti ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite.

#vanzari online septembrie , #Comert online