Marele absent de la BlackFriday: iPhone5

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 11:02
1482 citiri
Marele absent de la BlackFriday: iPhone5

Apple a provocat dezamagire in randul fanilor care au sperat sa cumpere un iPhone 5 la un pret redus cu ocazia Black Friday. Compania din Cupertino a decis sa pastreze pretul neschimbat atat la ofertele cu abonament, cat si pentru telefoanele vandute la liber.

Primul argument pentru care iPhone 5 nu a fost inclus in reducerile de Black Friday a fost ca acest smartphone este deja suficient de ieftin in ofertele cu abonament.

In plus, s-a amintit si faptul ca nu s-au oferit reduceri de Black Friday nici in 2011 pentru iPhone 4S, scrie iPhone Informer.

Pana acum, telefoanele iPhone 5 necodate s-au putut cumpara, direct de la Apple, la un pret relativ ridicat, de 649,99 de dolari si respectiv de 849,99 de dolari.

Mai mult, Apple are in continuare probleme sa acopere cererea de iPhone 5 cu productia din acest moment, iar acesta ar putea fi inca un motiv pentru care Apple nu a redus preturile la iPhone 5 de Black Friday.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reduceri Black Friday iPhone5, #vanzari iPhone 5, #reduceri Apple Black Friday, #oferta iPhone 5 Black Friday , #Comert online