Nume marcante in industria de UX la Conferinta Internationala de User Experience Design

Joi, 21 Septembrie 2017, ora 10:36
1846 citiri
Nume marcante in industria de UX la Conferinta Internationala de User Experience Design

UX Bucharest Conference 2017, cea de-a doua editie a primei conferinte de acest gen din Europa de Est, va avea loc in perioada 3-6 Octombrie, la Hotel Sheraton.

Specialisti in UX Design, Customer Experience, Product Management si nu numai, vor avea parte nu doar de o conferinta - ci de o experienta.

Pe 3, 4 si 5 octombrie trei zile de workshop-uri super interesante, iar pe 6 octombrie o zi intreaga de prezentari sustinute de specialisti de top din zona de User si Customer Experience Design! http://2017.uxbucharest.com/

Speakerii de la conferinta, cat si facilitatorii workshop-urilor sunt nume sonore din comunitatea internationala de UX, avand o experienta vasta in studiouri de design si in consultanta, in corporatii sau zone academice. Printre speakerii din ziua de conferinta, 6 octombrie, vor fi si Phil Clevenger si Andy Budd, ambii fiind nume marcante in industria de UX.

Phil Clevenger este Senior Director in departamentul de Experience Design in cadrul Adobe Systems Inc. din San Francisco, California. Phil are o experienta de mai bine de 20 ani in tehnologia de design creativ, timp in care a organizat si a condus echipe de profesionisti din toata lumea, a realizat grafica pentru diverse aplicatii de soft-uri, pentru jocuri online de strategie, pentru telefoane mobile, tablete si numeroase produse corporate. In cadrul conferintei din 6 Octombrie, Phil Clevenger va vorbi despre "Procesul de design pentru a oferi utilizatorilor experiente captivante".

Andy Budd este co-fondator si CEO la Clearleft si specialist in Interaction & Usability. Andy sustine ca design-ul este diferentiatorul-cheie dintre un produs bun si unul excelent, motiv pentru care in cadrul conferintei va vorbi despre "Design pentru Avantajul Competitiv".

Initiativa si organizarea acestui eveniment apartin Asociatiei Romane de User Experience Design, organizatie non-guvernamentala care isi propune sa promoveze si sa sustina dezvoltarea practicii de User Experience Design din Romania: http://uxdesign.ro/

Asociatia Romana de User Experience Design este in parteneriat educational cu Interaction Design Foundation, organizatie de renume din Danemarca, care sustine ridicarea nivelului de educatie si profesionalism in User Experience Design, la nivel global. Prin acest parteneriat, membrii Asociatiei Romane de User Experience Design au acces la cursurile online oferite de Interaction Design Foundation, beneficiind de un discount special: http://uxdesign.ro/membri.html

De asemenea, pe langa celelalte evenimente specifice comunitatilor, precum workshop-uri, meetups si conferinte, Asociatia Romana de User Experience Design isi doreste sa puna bazele unui mediu de invatare formal pentru acest domeniu atat de important pentru dezvoltarea de produse si servicii de calitate.

UX Bucharest 2017 - "Experiences never end!"

Informatii si bilete puteti gasi pe: http://2017.uxbucharest.com/

Parteneri principali: Adobe, ING.

Sponsori: Delgaz Grid, E.ON, Fitbit.

Suporteri: ANIS, Grapefruit, IBM, Lagom, Startarium, Tech Hub, TEDx Eroilor, The Institute.

Partener educational: Interaction Design Foundation.

Partener al conferintei: Radio Guerrilla

Parteneri media: IQads, Bursa, Smark, Ctrl-d, UXPA, Stiinta si tehnica, Cariereonline, Times New Roman, Thetrends, Widemagazine, Gazeta de stiri, Canal33, Cariereonline, Cristianiosub.com, PRwave, Ziare.com, Business24, The Romania Journal.

#UX Bucharest 2017 , #Comert online