Viitorul Marketing-ului Online se discuta la GPeC SUMMIT 27-28 mai. Ultimele zile de inscrieri cu cel mai mic pret!

Marti, 09 Aprilie 2019, ora 11:26
2046 citiri
Viitorul Marketing-ului Online se discuta la GPeC SUMMIT 27-28 mai. Ultimele zile de inscrieri cu cel mai mic pret!
Foto: Jono Alderson (Yoast)

"Digital Marketing-ul - asa cum il stim astazi - a murit!" este de parere Jono Alderson (Yoast), unul dintre cei 8 speakeri internationali legendari care vor urca pe scena GPeC SUMMIT in zilele de 27-28 mai.

"Tot ce stim astazi despre Marketing si Publicitate se bazeaza pe regulile de ieri, in timp ce noile tehnologii, schimbarile radicale in comportamentul consumatorilor si dezvoltarea accelerata a asistentilor personali inteligenti (AI), fac ca aceste reguli sa devina inutile si numai bune de aruncat la gunoi", explica Jono Alderson.

Jono Alderson este Special Ops la Yoast si a fost considerat de catre Serpstat drept cel mai bun specialist SEO in 2018. Pe data de 27 mai, Jono va sustine in cadrul GPeC SUMMIT, prezentarea "Digital Marketing is Dead - are you ready for what's next?", in care va explica de ce, unde si cum trebuie sa actioneze companiile pentru a putea supravietui acestei revolutii tehnologice.

GPeC SUMMIT este considerat, de 14 ani, unul dintre cele mai importante evenimente de E-Commerce si Marketing Online din regiune. Acesta se va desfasura pe 27-28 mai la Teatrul National Bucuresti, Sala Mare, unde sunt asteptati peste 800 de participanti C-level din domeniu.

Mai sunt doar cateva zile de inscrieri cu cel mai mic pret prin intermediul Ofertei Very Early Bird care expira pe 15 aprilie 2019, pretul unui bilet de acces pornind de la doar 79 EUR + TVA/persoana.

Incepand cu 16 aprilie, preturile cresc cu 20 euro. Inscrierile se fac online pe website-ul GPeC: https://www.gpec.ro/inscriere-gpec-summit-mai/

GPeC SUMMIT 27-28 Mai: Speakeri exceptionali si know-how premium

8 speakeri internationali de exceptie vor urca pe scena GPeC SUMMIT in cele doua zile de eveniment:

Karl Gilis - Top 3 experti internationali in Usability si Optimizarea Ratei de Conversie, potrivit PPC Hero

Wil Reynolds - Expert practician in SEO, PPC, Content Marketing si Analytics

Gerry McGovern - Top 5 vizionari care au contribuit semnificativ la dezvoltarea Web-ului, potrivit The Irish Times

Dennis Yu - Unul dintre cei mai buni specialisti internationali in Facebook Ads

Jono Alderson - Special Ops @Yoast si cel mai bun specialist SEO in 2018, potrivit Serpstat

● Ian Jindal - Fondatorul si Redactorul Sef al publicatiei Internet Retailing

Steven Hoober - Top 4 experti in Mobile UX din intreaga lume

Hannah Thorpe - Expert in Content Marketing

Pe langa speakerii internationali, specialisti autohtoni precum Valentin Radu (CEO Omniconvert), Cristian Ignat (CEO Aggranda), Alex Dona (Founder Infant Media), Raluca Radu (CEO MTH Digital) sau Andrei Radu (CEO GPeC) vor sustine, de asemenea, prezentari si cursuri in cadrul GPeC SUMMIT 27-28 Mai.

Potrivit organizatorilor, lista speakerilor va continua sa se imbogateasca si cu alte nume sonore.

Subiecte de maxim interes pentru oricine cauta succesul in E-Commerce si Digital Marketing

Ziua de 27 mai din cadrul GPeC SUMMIT este dedicata Conferintei si Expo - locul cel mai potrivit pentru networking intre reprezentantii magazinelor online si furnizorii de servicii e-commerce.

In cadrul Conferintei, speakerii invitati vor aborda subiecte de actualitate precum: Customer Experience, Usability, SEO, Mobile UX, Content Marketing, Facebook Ads, Digital Marketing, Engagement, Retention, Growth Hacking, AI, Voice Search, Personalization.

Ziua de 28 mai aduce 5 sesiuni de Masterclass cu speakeri internationali si 1 Curs intensiv de E-Commerce & Marketing Online pentru Incepatori, astfel:

● Masterclass Facebook Ads (3 ore) - Dennis Yu

● Masterclass SEO (3 ore) - Hannah Thorpe

● Masterclass Google Tag Manager / Analytics / Data Studio (3 ore) - Jono Alderson

● Masterclass Mobile UX (3 ore) - Steven Hoober

● Extended Masterclass Usability & Customer Experience (6 ore) - Gerry McGovern

Curs E-Commerce & Marketing Online pentru Incepatori (6 ore) - Raluca Radu, Andrei Radu & Guests

Locuri limitate si ultimele zile de inscrieri cu cel mai mic pret Very Early Bird

Locurile pentru sesiunile de Masterclass sunt limitate la max. 30 de participanti pentru fiecare Masterclass, iar potrivit organizatorilor exista deja sesiuni la care sunt inscrisi peste 20 de cursanti in mai putin de 3 saptamani de la lansarea oficiala a inscrierilor.

Pana pe 15 aprilie 2019, ora 23:59, este valabila Oferta Very Early Bird care asigura doritorilor cel mai mic pret pentru biletele de acces la GPeC SUMMIT, acesta fiind doar 79 EUR + TVA/persoana pentru ziua de Conferinta & Expo (27 mai).

Preturile biletelor de acces la sesiunile de Masterclass & Curs variaza intre 79 si 99 EUR + TVA / persoana, dar exista si oferte speciale cu discount pentru ambele zile de eveniment. Incepand cu 16 aprilie, preturile vor creste cu 20 pana la 40 EUR / persoana.

Pentru a profita de Oferta Very Early Bird, este necesar sa completati formularul de inscriere de pe website-ul GPeC pana cel tarziu luni, 15 aprilie 2019, ora 23:59. Detalii complete despre eveniment la acelasi URL: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

GPeC 2019 este un eveniment powered by FAN Courier

Gold Partner: VTEX

Eveniment sustinut de: Cora, DPD, Frisbo, GTS, New Black

Radioul Oficial: Kiss FM

Hosting Oficial GPeC: Hosterion

Limousine Service: City Limo

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#GPeC SUMMIT 2019 , #Comert online