2Parale lanseaza o conferinta dedicata specialistilor in search engine marketing

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 18:01
1421 citiri
2Parale lanseaza o conferinta dedicata specialistilor in search engine marketing

2Parale aduce in premiera in Romania SEM Days, singura conferinta dedicata specialistilor in search engine marketing. Pe 5-6 iunie, la Bucuresti, profesionisti de top din online-ul mondial si experti romani in domeniu vor dezvalui ultimele tendinte si tehnici de SEO si PPC.

SEM Days 2012 este prima conferinta de SEO si PPC din Romania conceputa atat pentru oamenii de marketing cu experienta in online, cat si pentru cei aflati la inceput de drum in acest domeniu. Participantii vor avea acces la doua zile de sesiuni interactive, studii de caz si discutii care vor dezvalui tehnici si secrete pentru o campanie de succes.

Conferinta SEM Days aduce in premiera in Romania experti cu autoritate la nivel international in search engine marketing. Phillip Nottingham de la agentia britanica Distilled, Paul Rouke (PRWD), Gary R. Beal (VanguardSEO), Mike Litson (Blueclaw Media), plus specialisti renumiti in comunitatea SEO ca Ralph Tegtmeier (aka Fantomaster) si Julia Lukyanova (aka IrishWonder) vin la Bucuresti cu solutii si secrete pentru evidentierea unui brand pe motoarele de cautare, cresterea traficului si conversiilor. In plus, Rand Fishkin, unul dintre fondatorii SEOmoz, va pregati recomandari si va raspunde intrebarilor participantilor via Skype.

Grupul speakerilor este completat de specialisti romani care insumeaza zeci de ani de experienta in marketing online: Cristina Andrei (Bitdefender), Gabriel Curcudel (Advert Point), Claudiu Murariu (PadiCode), Razvan Gavrilas (cognitiveSEO), Cristian Ignat (2Parale), Ionut Munteanu (Webdigital) si Razvan Alexa (consultant independent).

Cele doua zile de conferinte si workshop-uri vor acoperi subiecte fierbinti din SEO, AdWords, Social Media si reputation management, utile oricarui brand care isi doreste sa domine motoarele de cautare.

Prima zi a conferintei debuteaza cu discutii axate pe tacticile de succes pentru cresterea vizibilitatii unui brand atat la nivel local, cat si international folosind SEO, PPC, Social Media si continutul de calitate. Participantii pot afla care sunt strategiile cheie pentru a gestiona reputatia online a unei companii sau ce tactici SEM sunt mai eficiente dupa noile schimbari de algoritm ale motoarelor de cautare.

Ziua dedicata workshop-urilor dezvaluie solutii, instrumente si strategii care pot fi puse imediat in aplicare pentru a folosi eficient SEO, PPC si Social Media. Specialistii SEO au ocazia de a se implica activ intr-o discutie despre tehnicile white hat si black hat. Niciun business care vrea sa vanda mai mult nu trebuie sa rateze workshop-urile de usability si bune practici pentru cresterea conversiilor.

Pana pe 6 mai, primele persoane care se vor inscrie vor beneficia de un discount substantial de 30%. Pentru inscrieri si informatii suplimentare accesati pagina dedicata.

SEM Days este un eveniment sustinut de Reea, Godmother, Agrafa Print Services, Casa de Traduceri si Advert Point.

2Parale este cea mai mare retea de afiliere din Romania, online din decembrie 2008. Are un portofoliu de 122 campanii si peste 8.700 de afiliati, care au livrat 42 de milioane de click-uri si au generat advertiserilor vanzari de peste 24 milioane de lei (fara TVA). Este singura retea de marketing afiliat membra a IAB Romania.

#2Parale conferinta SEO, #2Parale conferinta search engine, #2Parale conferinta marketing, #2Parale cautare Internet , #Cum faci bani pe internet