Cum sa faci bani cu ajutorul Twitter

Luni, 13 Februarie 2012, ora 18:54
3620 citiri
Cum sa faci bani cu ajutorul Twitter

Twitter, una dintre cele mai indragite si populare retele de socializare te poate ajuta sa faci bani. Daca te gandesti sa profiti financiar de pe urma acestei retele de socializare, ai la indemana cinci aplicatii.

My Likes

MyLikes este o aplicatie care iti permite sa castigi bani cu ajutorul mesajelor postate despre produsele care iti plac. Astfel, tweeturile tale iti pot aduce bani. Aplicatia are mai multe campanii incluse iar tot ce trebuie sa faci este sa o alegi pe cea potrivita publicului tau, explica Mashable.

Vei fi platit pentru fiecare click, iar sistemul aplicatiei urmareste de cate ori mesajele tale au fost accesate. Cu cat primesi mai multe clickuri, cu atat scorul tau va fi mai mare si vei primi mai multi bani.

SponsoredTweets

SponsoredTweets reprezinta o piata online, care iti permite sa te conectezi direct cu agentiile de publicitate. Poti intra in conversatii sponsorizate cu aceste agentii, prin intermediul Twitter.

Firmele de publicitate platesc in schimbul unui tweet sponsorizat. Tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti pretul, sa adaugi o categorie si unele cuvinte cheie. Pe urma, nu trebuie decat sa astepti ofertele. Desigur, ai si optiunea sa le respingi, daca nu corespund intereselor tale.

Pay4Tweet

Pay4Tweet este un site care iti permite sa fii platit pentru fiecare tweet pe care il scrii. Poti sa stabilesti un pret, intre 1 si 10.000 de dolari, iar oamenii pot cumpara un tweet de pe pagina ta, conform tarifului. Cand un cumparator achizitioneaza mesajul, plateste prin intermediul PayPal.

Programul Netflix

Prin intermediul programului de afiliere cu Netflix ti se ofera un link. Cu acesta ii poti incuraja pe cei care te urmaresc pe Twitter sa se inregistreze si sa foloseasca serviciile Netflix timp de trei luni gratuit. Pentru fiecare client care sa inregistrezeaza pe Netflix primesti bani.

Asociatii Amazon

Programul Asociatiilor Amazon iti permite sa trimiti un link special catre orice produs Amazon. Linkul il vei folosi dupa aceea sa faci referinta la produsul in cauza, printre cei care te urmaresc pe Twitter. Daca cineva cumpara obiectul la care ai facut aluzie, poti primi pana la 15% din valoarea tranzactiei.

#twitter bani, #aplicatie twitter, #bani twitter , #Cum faci bani pe internet