Google, martorul iubirii romanilor pentru Valentine's Day

Miercuri, 15 Februarie 2012, ora 20:23
1570 citiri
Google, martorul iubirii romanilor pentru Valentine's Day

Google poate demonstra cat de mult sunt interesati romanii de Valentine's Day. Cautarile pentru cel mai bun cadou pentru persoana iubita incep inca de la inceputul lunii ianuarie, iar site-urile care vand flori si cele care ofera o gama larga de daruri au inregistrat cele mai mari cresteri.

Romanii sunt adeptii sarbatoririi Valentine's Day si sunt interesati sa cumpere cadoul perfect pentru persoana iubita, o afirmatie dovedita de cautarile efectuate pe motorul de cautare Google.

"In termeni generali, orice ocazie speciala se vede printr-o crestere a numarului de cautari, romanii folosind Google pentru idei si sugestii de orice tip.

De aceea, si de Valentine's Day si Dragobete vedem un numar crescut de cautari pe cuvinte cheie tipice, gen cadouri pentru el/ea, idei de cadouri, mesaje de dragoste, idei de mesaje etc", spune Bogdana Butnar, Industry Manager, Google Romania.

Aceasta mai atrage atentia ca Valentine's Day si Dragobetele reprezinta oportunitati de business in special pentru proprietarii de site-uri.

"Pentru orice business online care poate oferi o sugestie sau un produs in intampinarea acestor cautari, acest moment reprezinta o oportunitate in plus. Cu siguranta in aceasta perioada, daca vor gasi o oferta pe plac, consumatorii vor cumpara in urma unei oferte gasite online mai mult si mai repede", adauga Bogdana Butnar.

Cele mai interesate de cautarea cadoului perfect pentru partener par a fi insa femeile, analiza cautarilor Google de la inceputul anului indicand o predominanta clara a termenilor de cautare "cadouri pentru el", "cadouri iubit", "cadouri barbati". Varful de cautari in 2012 a fost inregistrat vinerea trecuta, pe 10 februarie.

Nici domnii nu par sa se lase mai prejos, interesul pentru a comanda flori si ciocolata inregistrand traditional cresteri in luna februarie, si chiar un salt spectaculos in luna februarie din acest an.

#Google Valentines Day, #Google cautari ziua Indragostitilor, #cautari google , #Cumparaturi online