Portofele TRU VIRTU - Portofelele secolului 21 acum si in Romania

Luni, 03 Iunie 2013, ora 16:44
2939 citiri
Portofele TRU VIRTU - Portofelele secolului 21 acum si in Romania

Portofele Tru Virtu - Cadouri si accesorii de calitate inalta. Portofelele TRU VIRTU sunt focalizate pe protectia si siguranta datelor si informatiilor personale de pe carduri. Mai mult, carcasa de aluminiu protejeaza cardurile impotriva demagnetizarii si a factorilor externi. Portofelele TRU VIRTU sunt considerate cadouri premium, oferind protectie totala.

Portofele Tru Virtu - Cadouri personalizate si accesorii de calitate inalta. Filosofia TRU VIRTU este aceea de a crea portofele si accesorii inovatoare si functionale pentru omul modern. Utilizand materiale noi, precum aluminiul anodizat, inoxul si polimeri de inalta calitate, portofelul TRU VIRTU este foarte rezistent, dar in acelasi timp usor si unic ca design. Configuratia remarcabila respecta principiul maximizarii functionalitatii la dimensiuni minime. Aceasta ajuta la optimizarea spatiului si la imbunatatirea sigurantei bunurilor personale. Portofelele TRU VIRTU intra in categoria cadourilor de exceptie, putand reprezenta inclusiv excelente cadouri personalizate pentru companiile care vor sa-si fidelizeze clientii si partenerii.

Cautati cadouri cu personalitate? Acum veti gasi si in Romania toata gama de portofele realizate de Tru Virtu.

Toate portofelele TRU VIRTU sunt focalizate pe protectia si siguranta datelor si informatiilor personale. Mai mult, carcasa de aluminiu protejeaza cardurile impotriva demagnetizarii si a factorilor externi, cum ar fi stropii de apa, ploaie, nisip, etc.

Prin comparatie cu portofelul clasic de piele, portofelele TRU VIRTU reflecta radiatiile electromagnetice, datorita carcasei din aluminiu de inalta calitate. Astfel sunt protejate cardurile de credit sau de identitate cu chip-uri RFID, care altfel pot fi scanate RFID in mod ilegal. Produsele sunt testate si certificate pentru Portcarduri opace electromagnetic, conform procedurii de testare a Autoritatii pentru servicii din SUA.

Prin urmare, portofelele TRU VIRTU trebuie cunoscute ca Portofele ale secolului 21, oferind protectie totala. TRU VIRTU devine un accesoriu ( portofel ) pentru viata de zi cu zi, in vacante, in aeroporturi, la plaja, la diferite iesiri- absolut oriunde.

Portofelele TRU VIRTU sunt usor de gasit in orice geanta datorita culorilor puternice. Mai mult, se potrivesc perfect in buzunarele barbatilor datorita design-ului compact, fiind in acelasi timp practice pentru utilizator, datorita compartimentarii din interior.

Aceste portofele inovatoare din aluminiu, patentate, fascineaza prin design-ul elegant si prin materialele de inalta calitate, prin dimensiuni reduse si functionalitate maxima.

Referinte

Clienti internationali de renume, precum magazine universale (de ex. Harrods, La Rinascente, El Corte Ingles, Loft Japan), Travel/Retail/Duty Free (de ex. Planet Traveller, Japan Airlines, All Nipon Airways) promoveaza acest brand de portofele in mai mult de 25 de tari.

De aceea suntem convinsi ca produsele TRU VIRTU se vor alatura cu succes pe lista dumneavoastra de cadouri favorite.

Presa

Ca portofel de marca, TRU VIRTU este sustinut de numeroase publicatii in reviste de renume precum SWISS Magazine, Playboy sau Paris Match, dar este sustinut constant si de presa comerciala, ca de exemplu Lederwaren Report si PBS Report, fapt ce a asigurat o popularitate crescuta.

Portofele personalizate / Cadouri personalizate

Portofelele TRU VIRTU se pot personaliza prin gravare, companiile avand astfel posibilitatea sa ofere cadouri premium de o inalta calitate tuturor partenerilor lor.

TRU VIRTU este un brand de inalta calitate si este acum distribuit si in Romania prin Alexer Srl.

Alegeti un cadou din gama de portofele din aluminiu de la TRU VIRTU. Alegeti calitatea.

CadouriDeTop.ro - Cadouri pentru orice ocazie

Despre SC Alexer SRL

Alexer SRL este unic distribuitor pe piata din Romania a urmatoarelor branduri de renume european: CLICK CAR PRODUCTS, TRU VIRTU, THINKING GIFTS si CONTENTO. Toate aceste branduri pe care le reprezentam in Romania sunt branduri de renume la nivel european. Alexer Srl este totodata dezvoltatorul magazinului online de cadouri premium www.cadouridetop.ro .

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri personalizate, #portofele tru virtu , #Cumparaturi online