Vanzari online record de Cyber Monday in SUA

Luni, 05 Decembrie 2011, ora 11:13
1243 citiri
Vanzari online record de Cyber Monday in SUA

Consumatorii americani au cheltuit doar prin plati online peste un miliard de dolari pe zi in trei zile de reduceri de saptamana trecuta, perioada care a inceput cu "Cyber Monday", a anuntat o companie de monitorizare.

Specialistii comScore au anuntat vanzari de 18,7 miliarde de dolari prin plati online in ultimele saptamani, inregistrand astfel o crestere de 15 procente fata de acceasi perioada a anului trecut, scrie AFP.

In cursul saptamanii trecute, trei zile s-au evidentiat prin vanzari de peste 1 miliard de dolari, top condus de Cyber Monday, care a devenit ziua cu cele mai mari vanzari online de pana acum.

Doar lunea trecuta, consumatorii americani au cheltuit 1,25 miliarde de dolari. Marti, 29 noiembrie, s-au atins vanzari de 1,12 miliarde dolari, in timp ce miercuri, 30 noiembrie "doar" 1,03 miliarde, conform cifrelor publicate de comScore, care ia in considerare doar platile efectuate online.

"Odata cu expirarea ofertelor din aceasta saptamana, e important sa observam daca acesti consumatori se vor intoarce catre aceeasi retaileri in perioada de sarbatori," a comentat presedintele comScore, Gian Fulgoni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vanzari record Cyber Monday, #vanzari online record SUA , #Cumparaturi online