Grupul Yahoo a angajat o vedeta a televiziunii americane, Katie Couric

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 14:10
1034 citiri
Grupul Yahoo a angajat o vedeta a televiziunii americane, Katie Couric

Grupul de internet american Yahoo! a continuat sa isi modernizeze departamentul de stiri prin recrutarea de jurnalisti, anuntand, luni, ca a angajat-o pe Katie Couric, o vedeta a televiziunii americane.

"Katie Couric se alatura echipei Yahoo!, ca prezentatoare internationala" si va fi "imaginea Yahoo! News" incepand de la o data neprecizata din 2014, a anuntat Marissa Mayer, presedinte si CEO al grupului, pe un blog oficial.

Katie Couric va ajuta Yahoo! sa isi dezvolte acoperirea mediatica a actualitatilor in direct cu o echipa de corespondenti si va realiza interviuri pentru site-ul de stiri al grupului, se precizeaza intr-un comunicat oficial.

In varsta de 56 de ani, Katie Couric este o vedeta a televiziunii americane. A lucrat pentru cele trei mari retele de televiziune din Statele Unite, incepand la NBC si trecand, in septembrie 2006, la CBS, unde a devenit prima femeie care a prezentat, singura, principalul buletin informativ al zilei. Din 2012, Katie Couric prezinta un talk-show pe ABC, "Katie", care va continua sa fie difuzat, in paralel cu activitatile ei la Yahoo!.

"Sa te informezi reprezinta un obicei cotidian al utilizatorilor nostri. Iar Katie va lucra cu foarte talentata echipa editoriala a noastra pentru a deveni pioniera unui nou capitol al jurnalismului online", a declarat Marissa Mayer.

De cand a sosit la conducerea Yahoo!, in vara anului 2012, Marissa Mayer a incercat sa relanseze cresterea acestui grup. Ea a cumparat o serie de companii inovatoare pentru a recruta "talente", a modernizat anumite servicii centrale ale grupului, precum pagina de pornire si mesageria, si spune ca doreste sa puna accentul pe mobil, video si continuturi personalizate. In acest scop, Marissa Mayer a angajat deja mai multi jurnalisti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#grup Yahoo, #angajati grup Yahoo, #departament stiri Yahoo , #Firme internet