Sfaturi pentru alegerea furnizorului de web hosting

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 16:28
1890 citiri
Sfaturi pentru alegerea furnizorului de web hosting

Stim cu totii ca performantele unei afaceri online sunt influentate in mod direct si de calitatea serviciilor de hosting utilizate. Pentru a fi sigur ca ai luat decizia potrivita, alegand furnizorul de hosting care iti ofera cele mai bune servicii, va trebui sa ai in vedere o serie de criterii.

1. Experienta companiei si feedback-ul clientilor

Alege o companie cu experienta in industria serviciilor de web hosting pentru a fi sigur ca vei avea un furnizor de incredere, care a reusit sa se alinieze la cerintele pietei. Analizeaza profilul clientilor sai si consulta sectiunea de testimoniale pentru a afla parerea celor care folosesc deja serviciile.

Gazduire.ro este un furnizor care se remarca in aceasta industrie, avand o experienta de peste 10 ani si oferind servicii profesionale unor clienti de succes precum Okazii.ro, Ziare.com, Trafic.ro, Myjob.ro, Transfer.ro, Libra Bank, Vel Pitar.

2. Raportul calitate - pret

In cazul serviciilor de hosting, nu este indicat sa alegi un furnizor bazandu-te pe faptul ca iti ofera gazduire la cel mai mic pret. Calitatea serviciilor ar trebui sa fie un factor esential al deciziei tale, astfel incat te sfatuim sa optezi pentru un furnizor cu infrastructura proprie si care sa iti garanteze redundanta, stabilitatea si flexibilitatea de care ai nevoie.

Spre exemplu, Gazduire.ro are un datacenter propriu, cu cele mai performante echipamente si tehnologii la cele mai inalte standarde. In plus, este una din putinele companii care ofera servicii de cloud hosting, virtualizarea serverelor garantand multiple avantaje pentru clienti.

3. Serviciile de asistenta

Calitatea serviciilor de suport reprezinta un criteriu deosebit de important in alegerea firmei de hosting. Este recomandat sa colaborezi cu un furnizor care iti ofera multiple posibilitati de contact si care trateaza cu promptitudine toate solicitarile. Consultantii firmelor de hosting ar trebui sa iti ofere raspunsuri clare la intrebarile tale si servicii de asistenta profesioniste.

In plus, iti pot acorda sfaturi utile pentru alegerea pachetului de hosting potrivit, in concordanta cu necesitatile tehnice ale site-ului detinut. Contacteaza chiar acum echipa Gazduire.ro daca ai nevoie de informatii suplimentare cu privire la pachetele de gazduire.

4. Perioada de testare

O companie care ofera servicii profesioniste si are siguranta ca toti clientii vor avea o experienta pozitiva in urma unei colaborari, va pune la dispozitie o perioada de testare a serviciilor. In acest mod, clientii vor avea posibilitatea de a se convinge de calitatea acestor servicii si vor interactiona cu specialistii companiei.

Te intrebi ce furnizor de hosting iti ofera o perioada de testare? Iti spunem noi: primesti 15 zile de testare gratuita la orice pachet de web hosting de la Gazduire.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#furnizor web hosting, #pachet servicii Gazduire, #gazduire site web , #Firme internet