Shortcut-uri utile in orice browser

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 21:41
2721 citiri
Shortcut-uri utile in orice browser

Chiar daca dureaza un timp pana sunt complet asimilate, scurtaturile salveaza timp pretios pe termen lung. Cum navigarea online ocupa tot mai mult timp, va prezentam 9 shortcut-uri utile, compatibile cu cele mai folosite browsere: Internet Explorer 9, Google Chrome si Mozilla Firefox, potrivit Geek.

1. CTRL+F

Atunci cand timpul nu este suficient, uneltele de cautare ajuta utilizatorul sa gaseasca informatia relevanta cat mai repede intr-o pagina web cu mult text. CTRL+F deschide in toate browserele o fereastra de cautare in care utilizatorul scrie termenul cautat, ce este gasit apoi instantaneu in text.

2. F11

Pentru o experienta web completa, barele cu optiuni suplimentare ofera functii complexe, insa odata ce pagina cautata a fost gasita, acestea ocupa loc pretios pe ecran. Cu F11, utilizatorul are la dispozitie in toate cele trei browsere vizualizarea paginii in mod full screen, pentru a se concentra asupra continutului.

4. CTRL+T

Deschiderea unei file noi este o operatiune importanta si folosita frecvent, iar cei mai multi utilizatori aleg mouse-ul pentru selectarea optiunea. Combinatia de taste CTRL+T este utila si rapida si cei care o folosesc lauda adesea eficacitatea ei.

Citeste mai multe despre Shortcut-uri utile in orice browser pe Hit.ro.

#shortcut browser, #shortcuturi internet, #shortcut PC , #Internet Browser