Yahoo lanseaza motorul de cautare Axis

Joi, 24 Mai 2012, ora 12:33
1267 citiri
Yahoo lanseaza motorul de cautare Axis

Yahoo lanseaza browserul Axis, care concureaza cu motorul de cautare al companiei Google. Axis functioneaza perfect de pe iPhone, iPad si calculator, ajutandu-i pe utilizatori sa simplifice procesul de cautare si sa aiba acces la informatie indiferent de dispozitivul pe care il folosesc.

Folosirea browserului Axis implica eliminarea pasilor traditionali de cautare pe Internet prin intermediul link-urilor si inlocuieste aceasta experienta cu o imagine a paginii pe care utilizatorul vrea sa o acceseze. Unele cautari pot fi facute fara ca utilizatorul sa paraseasca pagina pe care se afla, potrivit Mashable.

Accesand Axis Bar, utilizatorilor le sunt oferite mai multe tipuri de cautare. Raspunsurile vor incepe sa apara automat pentru cautarile obisnuite precum filme sau vreme, iar acestea pot fi vizualizate fara parasirea paginii curente. Pagina de start a browserului Axis ofera acces la site-urile recent vizitate atat de pe dispozitivele care ruleaza cu iOS, cat si de pe calculatorul de acasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Yahoo motor cautare, #lansareamotor cautare Yahoo, #Yahoo Axis motor cautare , #Internet Browser