Anonymous indreapta tunurile catre companiile tehnologice

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 09:46
1269 citiri
Anonymous indreapta tunurile catre companiile tehnologice

Grupul de hackeri Anonymous a recunoscut ca este responsabil pentru atacurile asupra USTelecom si TechAmerica, doua asociatii tehnologice.

Hackerii de la Anonymous au avut o saptamana plina, atacand companiile chineze si asociatiile tehnologice americane. Motivatia din spatele celui mai recent atac se pare ca este faptul ca ele sustin o lege despre securitatea in cyberspace pe care se membrii Congresului incearca sa o aprobe, scrie CNET.

Atacurile au inceput luni cand utilizatorii nu au mai putut intra pe site, scrie Bloomberg. USTelecom reprezinta companiile din telecom precum AT&T, Verizon si CenturyLink, in timp ce printre membrii TechAmerica se afla companii precum IBM, Microsoft si Apple.

Tehnicienii ambelor site-uri lucreaza pentru deschiderea site-urilor catre utilizatorii lor. In ciuda faptului ca ambele asociatii reprezinta companii importante, reprezentantii acestora au declarat pentru Bloomberg, ca nu au informatii importante pe site.

Legea careia se impotriveste Anonymous doreste sa "ajute sectorul privat sa se apere impotriva amenintarilor din spatiul cibernetic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Anonymous hackeri, #atac Anonymous, #atac Anonymous companii tehnologice SUA , #Internet hacking