Gazduire.ro aniverseaza 10 ani cu oferte speciale

Marti, 05 August 2014, ora 10:20
1505 citiri
Gazduire.ro aniverseaza 10 ani cu oferte speciale

Gazduire.ro, unul din cei mai importanti furnizori de servicii de hosting din Romania, aniverseaza in luna august 10 ani de activitate. Cu aceasta ocazie, echipa le multumeste miilor de clienti care ii sunt alaturi, acordand premii si cadouri aniversare.

Povestea brandului Gazduire.ro incepe la 10 august 2004, avand la baza o echipa profesionista si o infrastructura performanta, capabile sa garanteze oferirea unor servicii de web hosting de cea mai buna calitate. In toti acesti ani, eforturile echipei s-au indreptat catre imbunatatirea nivelului de calitate, in concordanta cu noutatile din domeniu, ajungand ca la momentul actual sa devina unul dintre promotorii tehnologiei Cloud in industria de hosting din Romania.

Pentru a avea o prezenta dinamica in cadrul pietei, adaptata cerintelor fiecarui utilizator, Gazduire.ro ofera servicii variate: de la solutii de gazduire shared, inregistrare domenii, servere virtuale, pana la servicii de colocare servere sau pachete de reseller web.

La Gazduire.ro se ofera garantia unei experiente pozitive, intreaga echipa asigurandu-se ca toti clientii sunt 100% multumiti. Calitatea serviciilor de hosting este confirmata de site-uri de succes din Romania precum: okazii.ro, myjob.ro, trafic.ro, ziare.com, librabank.ro, velpitar.ro, efin.ro, transfer.ro, dar si de alti clienti care au ales sa foloseasca aceste servicii inca din anul 2004.

Aniversarea celor 10 ani de activitate este ocazia potrivita pentru a rasplati fidelitatea cu 10 ani de hosting gratuit, marele premiu fiind acordat clientului care detine cel mai vechi pachet de web hosting activ, fiind alaturi de Gazduire.ro inca din 2004. Alte premii vor fi acordate prin tragere la sorti, in data de 11 august 2014, iar clientii castigatori vor primi cate un an de hosting gratuit.

Echipa Gazduire.ro a pregatit o serie de cadouri si pentru cei care doresc sa achizitioneze pachete de hosting sau sa inregistreze domenii web, ofertele fiind valabile in luna august. Astfel, clientii primesc 10 luni de servicii gratuite la comanda oricarui pachet anual de hosting, 10 ani de hosting asigurat la alegerea pachetului aniversar si reduceri de pana la 50% la inregistrarile de domenii. Pentru informatii suplimentare, vizitati pagina promotiei.

#oferte gazduire ro, #promotii gazduire ro, #aniversare gazduire ro , #Internet Romania