IT Managerii recreeaza cultura organizationala la Conferinta Nationala CIO Council

Marti, 12 Mai 2015, ora 02:28
1390 citiri
IT Managerii recreeaza cultura organizationala la Conferinta Nationala CIO Council

Liderii departamentelor de IT se intalnesc, pe 12 mai 2015, la a III-a editie a Conferintei Nationale CIO Council din Romania: "Accelerating change. Fast Agile CIO"- unicul eveniment de business dedicat IT managerilor, CIO, COO si profesionistilor din IT.

"Tehnologia ne redefineste viata si, de cativa ani, suntem martorii unor schimbari fundamentale care se petrec la nivelul societatii. Sunt schimbari tehnologice care ne-au obligat sa ne redefinim modul in care gandim, proiectam si administram afacerile.

Orice business proiectat acum cativa ani, care nu a luat in calcul sau care nu s-a adaptat noilor tendinte, ca de exemplu, cerintelor de mobilitate ale clientilor sau prezentei in Social Media, are sansele diminuate de reusita.

In ziua de astazi, mentalitatea si comportamentul clientilor s-au modificat radical, daca este sa ne gandim doar la consumatorul de afaceri pe Internet", anunta Presedintele CIO Council Romania, Yugo Neumorni.

Organizatorii evenimentului, CIO Council si CARIERE, promit un eveniment exclusivist, cu invitati si speakeri influenti din industrie.

Ii vom avea alaturi pe: Jordan Janeczko, Global cloud strategist and a member of the Atos Scientific Community, Vasile Voicu, Manager Managementul Produsului CORE Segment Business Romania, Telekom, Marcus Frantz, Chief Information Officer of OMV Group Austria, Kostas Loukas - General Manager Microsoft Romania, Armin Dinar, Senior Manager, PwC Romania, membri ai CIO Council, IT manageri din marile companii active in Romania.

Cloudul, cea mai buna solutie de externalizare

Solutiile migrate in cloud sunt, de fapt, o alternativa eficienta pentru toti consumatorii de tehnologie.

Aceasta reprezinta o solutie in special pentru furnizorii de software, ale caror solutii au nevoie de scalabilitate, de disponibilitate superioara si de costuri flexibile.

"Nu mai este de conceput astazi sa gandesti o solutie fara cel putin o abordare hibrida. Securitatea solutii in cloud este de multe ori superioara celei asigurate on-premise", afirma Bogdan Tudor - CEO Class IT Outsourcing si membru CIO Council.

Auzim, tot mai des, despre Agile. Despre ce este vorba si ce inseamna acest termen ne vorbeste Aurelian Sin, IS/IT Director South East Europe, Danone si membru CIO Council.

"Agile este un concept pe care eu il inteleg cu doua sensuri: unul se refera la abilitatea de a fi agile (agil) in modul de a conduce o companie, iar al doilea e legat de metodologia de project management Agile Scrum.

Primul inteles se refera la abilitatea conducerii unei companii sau a unui departament, de a se adapta rapid si usor schimbarilor externe si interne - nu putem sa ne plangem ca mediul de afaceri al ultimilor ani nu ar fi fost caracterizat de un dinamism ridicat. Vedem deja si stim ca, in viitor, schimbarile se vor accelera chiar mai mult.

Metodologia Agile Scrum abordeaza proiectele pe baza de cicluri mici de implementare, care dau rezultate mult mai eficiente intr-un mediu dinamic, deoarece in ciclurile de durata (6-12 luni) apare un risc ridicat de schimbare a cerintelor initiale pana la implementare".

Programul evenimentului a fost anume creat sa raspunda celor mai mari provocari cu care se confrunta IT managerii. Aflam asadar de la adevaratii profesionisti:

Care sunt perspectivele in ceea ce priveste implicarea tehnologiei in cultura organizationala existenta in acest moment?

Care este rolul CIO-ului intr-o etapa a transformarii digitale?

Care sunt cele mai mari provocari actuale legate de securitatea datelor? Cum putem tine pasul cu amenintarile cibernetice?

Cum va arata Internet of Things in Romania lui 2015?

Prezentarile din eveniment vor fi insotite de paneluri de discutie.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare, accesati www.cioconference.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Conferinta Nationala CIO Council, #CIO Council 2015 , #Internet Romania