Primul site juridic 3D din Romania

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 11:53
1176 citiri
Primul site juridic 3D din Romania

Primul site 3D care apartine unei firme juridice romane s-a lansat miercuri, si apartine Casei de avocatura Coltuc.

Noua versiune a site-ului juridic poate fi accesata atat in flash, cat si in 3D si prezinta imbuntatiri grafice si de structura, informeaza un comunicat de presa al Coltuc.

Printre modificarile aduse site-ului se numara o restructurare a sectiunilor site-ului, invitatia adresata vizitatorilor de a intra in contact cu avocatii prin intermediul retelelor sociale, o sectiune cu noutatile legislative din Romania si articole si aparitii media referitoare la legislatie cat si un blog afiliat site-ului.

Toate aceste modificari au ca scop eficientizarea comunicarii cu potentialii clienti si furnizarea unor informatii complete, precizeaza comunicatul de presa.

Referitor la acest proiect, Coltuc Marius, titularul Casei de avocatura Coltuc afirma ca restructurarea stie-ului si mutarea lui in 3D s-au impus ca necesare, intr-o lume in care mediul online se dezvolta rapid din punct de vedere tehnologic.

Casa de Avocatura Coltuc este o firma de avocatura infiintata in 2005, care ofera serivicii pe departmanetele de recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#site juridic Coltuc, #avocati Coltuc, #site3D juridic , #Internet Romania