Romtelecom ofera clientilor sai HBO GO, serviciu TV online

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 14:59
3571 citiri
Romtelecom ofera clientilor sai HBO GO, serviciu TV online

Romtelecom introduce HBO GO pe platformele sale de televiziune (satelit si IPTV), pentru toti clientii MAXPAK, incepand din 2 aprilie, printr-un parteneriat cu HBO Romania, devenind primul operator de comunicatii din Romania care ofera acest serviciu la nivel national.

HBO GO este un serviciu video on demand disponibil online, care le permite clientilor Dolce Romtelecom si Dolce Interactiv sa urmareasca, pe langa toate productiile HBO (filme, seriale, concerte, documentare) si premiere orginale HBO, chiar inainte ca acestea sa fie lansate pe canalul TV clasic.

Clientii Romtelecom nu au nevoie decat de o conexiune de Internet pentru a viziona, spre exemplu, primul episod din Urzeala tronurilor/Game of Thrones, in saptamana 2-9 aprilie.

"Cu un smartphone sau o tableta, cinematograful in aer liber nu mai este o dorinta pe care clientii sa si-o implineasca doar atunci cand timpul le permite, ci o realitate posibila oricand si ori de cate ori doresc, 24 de ore din 24, sapte zile din sapte" explica Ovidiu Ghiman, director comercial segment rezidential, Romtelecom.

HBO GO le ofera clientilor Dolce Romtelecom si Dolce Interactiv peste 600 de ore de program variat: filme, seriale originale, documentare si concerte, oferta fiind innoita saptamanal, astfel incat abonatii au intotdeauna la dispozitie ceva nou de vizionat.

Experienta HBO GO poate fi testata gratuit, timp de doua luni, urmand ca serviciul sa fie taxat cu un euro (fara TVA), peste pretul pachetului MAXPAK.

"Clientii se asteapta tot mai mult sa aiba acces la lucrurile preferate, oricand si de oriunde, sa poata vedea continut pe mai multe dispozitive, de la calculator, la tableta sau smartphone. Vor sa fie cat mai putin dependenti de limitari de spatiu si timp, iar datoria unui furnizor de continut, asa cum este Romtelecom, este sa tina cont de aceste preferinte si sa vina cu solutii", a spus Ghiman.

Anul trecut, Romtelecom a lansat un portal de divertisment video care aduce pe aceeasi platforma, filme, emisiuni TV live sau inregistrate, de toate genurile, dar si continut video sportiv, in mare parte exclusiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romtelecom serviciu HBO GO, #Romtelecom serviciu video online, #HBO GO video on demand Romtelecom , #Internet Romania