Tjobs are 3 nominalizari la premiile Oscar ale tehnologiei europene

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 16:27
1294 citiri
Tjobs are 3 nominalizari la premiile Oscar ale tehnologiei europene

Tjobs a fost nominalizata la premiile Europas, The European Tech Startup Awards, in cadrul a trei categorii distincte. Premiile Europas, considerate Oscarurile tehnologiei europene si organizate de TechCrunch, cea mai importanta publicatie dedicata tehnologiei, vor fi decernate pe 22 ianuarie, in Berlin.

Cele trei categorii la care compania Tjobs a fost nominalizata sunt: People's Choice Award, Top 10 Middleweight Startup si Top 10 Best Central and East European Startup.

Companiile nominalizate la premiile Europas au fost selectate din randul a peste 1000 de companii tinere din domeniul IT din Europa, Orientul Mijlociu si nordul Africii.

People's Choice Award, sau Premiul de Popularitate, va fi decernat in urma voturilor primite de fiecare dintre cele 600 de companii participante pe pagina de concurs (http://www.theeuropas.com/p/peoples-choice), Tjobs situandu-se, in acest moment, pe pozitia a saptea.

Celelalte doua categorii, Top 10 Middleweight Startup si Top 10 Best Central and East European Startup, isi vor alege castigatorii in urma deciziei juriului, printre ai carui membri se numara Jawed Karim (fondatorul YouTube), Troy Carter (investitor si manager al artistei Lady Gaga) si Roxanne Varza (reprezentanta companiei Microsoft).

Cele trei nominalizari sunt o reconfirmare a valorii pe care companiile IT din Romania o au la nivel international, dar si o certificare a unui model de business care imbina cu succes tehnologia si traditia. Acest sistem pune la dispozitie cel mai rapid si mai flexibil sistem de recrutare de personal, atribute de care beneficiaza atat candidatii, cat si recrutorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#premii techcrunch, #tjobs premiu europas techcrunch, #tjobs nominalizare techcrunch , #Internet Romania