Vodafone lanseaza "Manager SRL", primul joc video interactiv din online

Luni, 05 Decembrie 2011, ora 21:45
2926 citiri
Vodafone lanseaza "Manager SRL", primul joc video interactiv din online
De la stanga la dreapta: Laura Barbu, Benoit Valla, Richard Ihuel

Vodafone Romania a lansat "Manager SRL", primul joc video interactiv produs 100% in Romania, in distributia caruia se regasesc exclusiv actorii romani care sunt protagonistii campaniei de business Vodafone: Vlad Ivanov (SERE), Elena Voineag (Carla), Ilinca Harnut (Ioana), Andrei Serban (Rares), Alexandru Gatstramb (Oli) si Cristian Balint (Johnny).

"Campania noastra de business - reprezentata de angajatii unei firme numite generic ,SRL' - a fost dintr-un bun inceput un mod diferit si inovator de a comunica pe acest segment. Dupa mai multe executii TV de succes, am ales acum sa comunicam serviciile noastre din zona de business in acelasi mod inovator, insa printr-un canal care devine din ce mai relevant pentru advertiseri - cel online, si mai mult, prin intermediul continutului video, care devine din ce in ce mai relevant pentru mediul online", a declarat Richard Ihuel, Director, Brand and Customer Experience, Vodafone Romania.

Utilizatorii vor putea sa joace rolul unui manager si sa ia decizii in cadrul firmei ,SRL'. Vodafone foloseste o platforma online dezvoltata si produsa in totalitate in Romania.

Jocul interactiv "Manager SRL" este disponibil incepand de luni, 5 decembrie, la managersrl.ro.

Utilizatorii vor trebui sa indeplineasca mai multe sarcini si sa interactioneze cu personajele companiei SRL. In functie de rapiditatea cu care iau anumite decizii si de performantele lor in rolul de manager al firmei ,SRL', utilizatorii vor primi puncte si, la sfarsitul jocului, un loc in clasamentul final.

Jocul permite identificarea tipologiei de manager din care fac parte acestia, prin realizarea de profiluri diferentiate in functie de diverse criterii (leadership, rapiditatea si popularitate).

O experienta completa de joc dureaza in medie in jur de 15 minute. Premiile constau in carti de business (Steve Jobs, "Secretele Inovatiei") si vor fi acordate prin tragere la sorti, in fiecare saptamana timp de 13 saptamani, pentru 100 de castigatori, dintre cei care finalizeaza jocul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vodafone Romania internet, #manager srl, #joc interactiv, #lansare vodafone , #Internet Romania