Cisco va plati 330 de milioane de dolari pentru Navini Networks

Miercuri, 24 Octombrie 2007, ora 12:22
1110 citiri
Cisco va plati 330 de milioane de dolari pentru Navini Networks

Cisco a incheiat o intelegere definitiva pentru achizitionarea companiei texane Navini Networks Inc., lider al industriei internetului wireless de banda larga, a anuntat compania intr-un comunicat de presa.

Potrivit comunicatului, produsele WiMAX ale Navini vor imbogati portofoliile wireless ale Cisco si ii vor permite sa raspunda rapid cerintelor pietei de internet de banda larga, in continua crestere.

De asmenea, Cisco se asteapta ca portofoliul sau de internet wireless de mare viteza, care acum include si produse WiMAX, sa joace un rol central in doua initiative importante ale companiei, si anume "Country Transformation" si "Digital Inclusion", menite sa accelereze patrunderea internetului de banda larga in tarile emergente.

Cisco a ales Navini pe baza portofoliului sau de produse, inovatiilor pe care compania le-a adus si serviciilor pe care le ofera. Cisco va plati pentru Navini aproximativ 330 de milioane de dolari, in bani gheata si in optiuni asumate. Finalizarea achizitiei este estimata pentru trimestrul 2 al anului fiscal 2008.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.