Radiocom lanseaza servicii de tip VPN Layer 2

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 16:39
1857 citiri
Radiocom lanseaza servicii de tip VPN Layer 2

Radiocom lanseaza pe 26 aprilie servicii de tip VPN Layer 2 (retele private virtuale la nivel legatura de date) sub brandul RadiocomTGV (Transport a Grande Vitesse), serviciu care permite administrarea si configurarea conexiunii de catre utilizator.

"Radiocom TGV reprezinta un serviciu de tip premium care permite crearea unui canal de comunicatii permanent, garantat, dedicat, simetric, furnizat in topologie punct-la-punct, intre doua locatii, folosind viteze de transport incepand de la 128Kbps.

Radiocom TGV este solutia pentru crearea unei retele private virtuale (VPN) prin intermediul careia clientii pot transmite si partaja date in conditii de maxima siguranta intre punctele de lucru ale companiei", se arata intr-un comunicat al companiei.

Astfel, companiile au posibilitatea de a-si conecta la aceeasi retea propriile puncte de lucru pentru a utiliza informatii care sunt accesible doar persoanelor autorizate sa se conecteze la reteaua privata virtuala fara a periclita confidentialitatea datelor care ramane astfel protejata.

O retea privata virtuala reprezinta o extindere securizata a retelei clientului care foloseste infrastructura RADIOCOM putand astfel sa foloseasca resursele companiei reducand costurile de comunicatii si crescand productivitatea angajatilor prin satisfacerea tuturor nevoilor de comunicare.

Clientii care aleg serviciile Radiocom TGV pot face schimb de date intre mai multe locatii si au posibilitatea de a instala aplicatii precum Intranet, e-mail, aplicatii CRM/ERP, voce, video, Internet, conexiune catre un centru de date, dar si servicii de backup si recuperare a datelor.

Serviciul are trei tipuri de abonamente: Radiocom TGV Core, Distant si Core&Distant cu preturi incepand de la 27 euro pe luna (fara TVA) si optiuni suplimentare.

"Clientul nu trebuie sa faca investitii initiale in echipamante si mentenanta platind doar tariful lunar fix pentru tipul de serviciu achizitionat, iar echipamentele sunt oferite in custodie.

Alte avantaje ale serviciilor Radiocom TGV sunt acoperire nationala, trafic nelimitat (nu exista nici o politica de restrictionare a traficului), posibilitatea monitorizarii traficului efectuat, disponibilitate garantata a parametrilor tehnici ai serviciului prin SLA (Service Level Agreement) si, nu in ultimul rand, suport tehnic specializat pre si post vanzare", se mai precizeaza in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Radiocom VPN Layer 2, #Radiocom servicii VPN Layer , #Internet wireless