Ce aduce nou Internet and Mobile World 2013

Marti, 09 Iulie 2013, ora 15:02
1825 citiri
Ce aduce nou Internet and Mobile World 2013

Internet and Mobile World, cea mai ampla expo-conferinta dedicata solutiilor digitale de business, va avea loc pe 9-10 octombrie, in Bucuresti, la Romexpo (pavilioanele C1 si C2) si va reuni speakeri internationali de top, consultanti, dezvoltatori de solutii digitale si reprezentanti ai companiilor care pot adopta noile solutii pentru amplificarea proiectelor de business.

Editia a doua a evenimentului introduce noi elemente in structura si anvergura Internet and Mobile World. Astfel, expo-conferinta are o structura noua, compusa din trei sectiuni:

- Marketing Technologies World va avea drept focus cele mai recente inovatii in marketing, subiecte dezvoltate in detaliu in cadrul conferintelor si regasite in solutiile de ultim moment prezente in zona expozitionala.

- Mobile and Apps World va aduce in prim plan cele mai recente solutii pentru mobile app development, site-uri mobile, mobile commerce, augmented reality, mobile payments, mobile advertising, email marketing catre mobil si tablete.

- Business Software World va include un showcase de produse software, servicii IT si sisteme de solutii ICT - dezvoltare de software personalizat, solutii CRM sau cloud.

Fiecare dintre aceste sectiuni va include o scena de conferinta si o zona expozitionala dedicata, iar rolul sau este acela de a oferi o viziune completa asupra businessului online si de a pune la dispozitia participantilor solutii personalizate.

"Challenge-ul in organizarea unui astfel de eveniment este sa anticipezi noile trenduri si sa le dai voce astfel incat sa poti veni realmente in intampinarea business-urilor care au nevoie de cele mai noi solutii digitale pentru a-si creste profitabilitatea proiectelor. Ne propunem sa facilitam cat mai multe sinergii de business in cadrul IMWorld 2013, motiv pentru care am si gandit noua structura", declara Cristian Hossu, initiatorul Internet an Mobile World.

Zona expozitionala IMWorld pregateste prezenta a 130 de companii care propun solutii de business smart, de ultim moment si care pot aduce inovatie in cadrul unui proiect. Furnizorii care doresc sa fie prezenti intr-un context de business networking si business development dedicat mediului digital, alaturi de cele mai dinamice companii ale momentului, isi pot rezerva un spatiu personalizat pana pe 31 iulie, pana in prezent 90 de companii confirmand participarea la eveniment.

In noua sa formula, Internet and Mobile World anticipeaza prezenta a 5000 de vizitatori in pozitii de top si middle management - Business owners, CEO's, General managers si din departamente precum Marketing, Online Strategy, Design and Development, Business Development, Operations, Sales, Planning, Finance, Human Resources.

Accesul vizitatorilor se face pe baza de pre-inregistrare, iar bilete Ealy Bird ofera un discount de 50%, fiind disponibile pe http://www.imworld.ro pana pe 30 august.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Internet Mobile World 2013, #conferinta solutii digitale Business, #Internet Mobile World Romexpo, #participanti Internet Mobile World , #Investitii IT