CEO la Yahoo si seducatoare in Vogue - polemica creata de Marissa Mayer

Sambata, 31 August 2013, ora 10:38
1547 citiri
CEO la Yahoo si seducatoare in Vogue - polemica creata de Marissa Mayer

Cine este cu adevarat Marissa Mayer, cea care detine in prezent conducerea Yahoo? Pozand recent asemenea unui fotomodel pentru revista Vogue, tanara de 38 de ani a creat controverse.

Insa Marissa Mayer pare obisnuita cu acest gen de reactii, numeroase dintre faptele si gesturile sale creand polemica: anuntarea sarcinii, scurtul concediu de maternitate, interzicerea lucrului acasa. Un lucru este cert: actualul CEO de la Yahoo nu lasa pe nimeni indiferent.

Un CV de mic geniu

Marissa Mayer a crescut in oraselul Wausau, din statul american Wisconsin. De mica a excelat in stiintele exacte, iar in anii de liceu a fost desemnata de guvernator sa reprezinte statul la o conventie nationala a tinerilor cercetatori, potrivit Grazia.fr.

Prima femeie inginer la Google

Numita Googirl, Marissa Mayer a facut cariera la Google, unde a fost a douazecea persoana (si prima femeie), angajata la 24 de ani ca programator. Dupa inginer, proiectant si manager de produs, aceasta obtine o functie importanta: vicepresedinte responsabil cu partea de cartografiere si servicii de localizare geografica.

Citeste mai multe despre CEO la Yahoo si seducatoare in Vogue - polemica creata de Marissa Mayer pe Ziare.com.

#Marissa Mayer Vogue, #Marissa Mayer controverse, #Marissa Mayer director executiv Yahoo, #Marissa Mayer frumusete inteligenta , #Investitii IT