Testeaza gratuit solutia iNES Cluster Hosting!

Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 17:20
1716 citiri
Testeaza gratuit solutia iNES Cluster Hosting!

iNES Group lanseaza serviciul de gazduire Cluster Hosting - bazat pe tehnologie de inalta performanta. Serviciul Cluster Hosting ofera un grad inalt de securitate conferit de sistemul de noduri redundante, care diminueaza riscul de nefunctionalitate al website-ului gazduit (de exemplu, in perioadele de promotie si trafic ridicat).

"Serviciul se adreseaza clientilor aflati in cautarea unei solutii pentru gazduirea unui serviciu (website, server de e-mail, aplicatie, etc) si care nu au bugetul necesar inchirierii unui server dedicat. Serverele private virtuale (VPS) din iNES Cluster Hosting sunt disponibile clientilor la un cost accesibil, iar solutia poate fi configurata conform nevoilor specifice fiecarui utilizator.

Dintre principalele avantajele ale serviciului putem enumera: configurare si instalare rapida (serverul poate deveni functional in cateva minute), drept de administrare total pentru serverul solicitat, scalabilitatea solutiei si securitate sporita prin optiunea de back-up automat de tip snapshot.

Solutia poate fi testata gratuit pana la sfarsitul anului de oricine este interesat, doar pe baza unei inregistrari. ", a declarat Dl. Ioan Irina, Director de Vanzari iNES Group.

Solutia Cluster Hosting completeaza portofoliul de servicii Data Center al iNES Group, alaturi de servicii de colocare echipamente, inchiriere servere dedicate, echipamente si infrastructura de comunicatii.

iNES Group este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, oferind servicii pentru segmentul B2B: acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, Data Center. Pentru clientii din segmentul rezidential, iNES ofera primul si singurul serviciu IPTV din Romania - televiziune digitala prin fibra optica (inclusiv transmisie de canale HD) - ca parte din pachetul Ines Triple Play, alaturi de internet prin fibra optica si telefonie fixa.

#aplicatii IT, #tehnologie internet, #aplicatii telecomunicatie, #solutii IT , #Investitii IT